lekker achterover leunen bij de

All-in Showit website launch kit

Dit pakket is ideaal voor iedereen die denkt: 'ik zie het wel als het af is'. Jij hoeft mij alleen maar wat dingen aan te leveren, en vervolgens ga ik aan de slag en hoor je pas weer van me als ik je mooie dingen kan laten zien!

informatie

Wegens lange wachtlijst tijdelijk geen offerte aanvragen mogelijk.

no shame

Het maken van een website kan soms nogal een bedreigend klusje lijken. Dus no shame in your game als je het lekker uitbesteed!

Sterker nog, ik ben hartstikke blij met je want ik doe niets liever dan websites maken! Samen gaan we van jouw gekozen Showit template een unieke website bouwen die bij jou en je merk past. Gemiddeld kun je met een week of 2/3 al live, dus zorg dat je de confetti kanonnen klaar hebt staan!

Hoe het werkt

jij kiest een showit template uit

Als basis werken we altijd met een van de Showit templates. Die kies jij uit, uiteraard met hulp van mij als je dat wilt.

Je geeft je wensen door

Wat zou jij graag zien op je nieuwe website? Op basis van jouw wensen ga ik vervolgens aan de slag.

ik ga in stappen aan de slag

Ik begin met een homepage, zodat jij de stijl/sfeer kan checken. Ben je happy? Dan ga ik je gehele website bouwen en kun je binnen no time live!

Bij de all-in website kit ben je verzekerd van:

DE Showit dummy course

Je ontvangt een gratis videocursus op de MHilarius Academy omgeving, waar ik je met behulp van video's alles laat zien wat je moet weten om straks zelf je website bij te houden.

SEO checklist

Ik zorg er uiteraard voor dat jouw website helemaal SEO-proof is. Maar jij het het beste waar je op gevonden wilt worden, dus ik ga jou een checklist geven waarmee jij zelf kan checken of alles naar wens is.

desktop + mobiel geoptimaliseerd

Je website moet er natuurlijk niet alleen goed uit zien op desktop, maar ook op mobiel. Ik verzorg beide versies van je website!

24/7 assistentie van mij (oke, bijna 24/7...)

Ik sta voor je klaar als je dingen wilt weten, als dingen niet lukken, als je per ongeluk alles verschoven hebt (gebeurt de beste) of als je toch nog vragen hebt. En ik begeleid je uiteraard bij het gehele proces.

Investering:

Een nieuwe kick-ass website voor de komende jaren begint vanaf €1500.- ex BTW.

Wegens lange wachtlijst tijdelijk geen offerte aanvragen mogelijk.

De extra opties

branding & huisstijl service - €300

Je branding is de basis van je website. Met branding doel ik op de kleuren en je lettertypes die jij voor je website gebruikt. Kunnen deze wel een update gebruiken? Schakel dan mijn brandingservice in.

domein service - €80

Bij het woord 'domein' krijgen veel klanten direct paniek. Begint jouw hartslag nu ook al te versnellen? Dan ga ik met liefde aan de slag met jouw DNS instellingen en je koppeling.

BASIS SEO - €150

Ik zorg ervoor dat jouw website nette pagina-titels heeft, goede beschrijvingen vol keywords, en dat al jouw tekst-tags (H1, H2 hierarchie) helemaal netjes staat. Zo kan Google jouw website goed indexeren.

alle prijzen zijn ex btw.

voor een compleet nieuwe look

Branding service

Heb je Pinterest borden vol met kleurenschema's die je aanspreken, maar ben je nog steeds niet blij met je eigen branding? Daar moeten we dan heel snel wat aan doen. Het liefst vóór jij aan je nieuwe website begint, zodat je het thema meteen naar je nieuwe stijl kunt aanpassen.

Ik ga graag voor je aan de slag om een mooi brandboard vorm te geven op basis van je logo.

Welkom-package en gratis Showit cursus

Om onze samenwerking zo succesvol mogelijk te maken ontvang je een onboarding-PDF zodra jij de offerte accepteert.

Hierin staat alles wat er gaat gebeuren stap voor stap beschreven, en weet je daarna ook wat er van jou verwacht wordt.

Ook ontvang je een gratis Showit video cursus, zodat je na het opleveren van de website lekker zelf aan de slag kunt.

"De overstap naar Showit was zo fijn. Ideaal dat je je wijzigingen meteen kunt zien!"

SJANA WOLTHUIS - JNSW

Al jaren wilde ik een nieuwe site, maar bleef maar uitstellen. Voor mijn gevoel was het zoveel werk en daar had ik toch de tijd niet voor, toch? Maar gooi dat idee overboord. Zodra je Marit in de arm neemt, zijn al je zorgen voorbij. Marit begeleid je van begin tot eind in het traject.
Weet je niet wat je wilt? Geen probleem, Marit denkt met je mee en binnen no time staat er een website die je laat glimlachen van oor tot oor. Marit is ontzettend flexibel en ik voelde me geen moment teveel bij haar. Geloof me, zoek niet verder, Marit is degene die je zoekt!

SHOP STATEN ISLAND

"Zelfs een digibeet als ik heeft dit voor elkaar gekregen!"

FEMS FOTOGRAFIe

"Al langere tijd volg ik Marit, haar website heeft zoveel toffe extra’s voor fotografen. En toen de e-mail voorbij kwam waarin zij haar nieuwe aanbod presenteerde hoefde ik niet lang te denken. Voor een digibeet als ik was dit een ontzettende uitdaging en ik had het dan ook niet zonder haar gekund.
Zo behulpzaam, bekwaam en geduldig als Marit voor mij is geweest, is zo fijn! Elke e-mail werd snel beantwoord en op alles kwam een oplossing.
En het belangrijkste; ik ben mega blij met haar product en het einderesultaat."

SHOP kefalonia

"Ik heb nu eindelijk een website die bij mij past!"

sietsanne scheppink

Je expertise, je advies, je creativiteit, het meedenken, mij iets uitlaten zoeken, er voor mij zijn als achtervang bij vragen… én je enthousiasme over Showit!

Je bent een topper! Dankzij jou heb ik nu een website die écht bij mij past! Super bedankt 🙏

SHOP SANTO BEACH

"Mijn website is echt een reflectie van mezelf geworden."

ANDRIES MARION

Marit, ik ben je ontzettend dankbaar voor het ontwerpen van mijn gloednieuwe website. Ik ben super blij met het resultaat. De website is echt een pareltje! Dit was precies wat ik in gedachten had. De professionele uitstraling, de toegankelijkheid, een nieuwe huisstijl en branding.  Marit staat open voor elk voorstel en als er gaandeweg een probleem optreedt, is dit in no time opgelost. De samenwerking was gewoonweg in 1 woord: top! Twijfel je om een webdesigner in te schakelen dan raad ik echt aan om voor Marit te kiezen!

SHOP NAXOS

"Ik heb slechts in 2 weken mijn eigen website neergezet!"

marlot bakker

Door de blogs van Marit over Showit was ik snel om; ik stapje over van Wordpress naar Showit en oh… wat werkt dat fijn! Ik heb binnen slechts twee (!) weken een website kunnen neerzetten waar ik enorm trots op ben. Mijn nieuwe website past veel beter bij mij als fotograaf, kan ik snel en makkelijk aanpassen en is super gebruiksvriendelijk voor mijn bezoekers. Echt enorm blij mee!!

SHOP NAXOS

"Een aanrader vanuit heel mijn hart!"

alina nieman

Marit heeft me ontzettend goed, duidelijk en snel geholpen!
Kom op een nieuwe website in 1 week? En dan ziet die er ook nog eens perfect uit! Iets wat aan alle kanten laat zien ja dit is wie ik ben!

Ze heeft mij nieuwe dingen verteld waar ik nu lekker mee aan de slag kan! Een aanrader vanuit heel mijn hart!

SHOP santo beach

"Marit heeft me zo veel tijd bespaard en al mijn ideeën uitgewerkt"

danielle - photodreamz

"Marit heeft mij super goed geholpen om deze website snel te realiseren en dat heeft mij veel tijd bespaard. Ik heb mijn wensen en huisstijl doorgegeven en Marit is daarmee aan de slag gegaan.
Ze had een goede planning en de communicatie was heel fijn en snel. Ideeën die in mijn hoofd zaten, wist zij mooi uit te werken.

Ik ben ontzettend blij met de goede hulp van Marit met als resultaat een prachtige website!"

shop santo beach

Toch eerst liever zelf proberen?

de templates

ook helemaal goed!

Je kunt mij altijd nog inschakelen als dingen niet lukken via de Showit SOS service. Ga lekker aan de slag met een van de templates, en ik hoor het wanneer je me alsnog nodig hebt!