jouw website verbeteren? download gratis het e-book: 30 geniale webdesign tips! download gratis >

leun lekker achterover bij de

All-in website kit

Het enige wat jij hoeft te doen is een template uitkiezen en je huidige URL doorgeven. Ik doe de rest! Binnen 2 weken kan jouw nieuwe website live staan.

OFFERTE AANVRAGEN

binnen 2 weken live?

VOLGEND TEMPLATE →

stap

01

Kies jouw favoriete Showit template

Ik werk op basis van Showit templates zodat je geen tijd (en dus geld) kwijt bent aan het opzetten van een basis, het menu, footer, formulieren, etc. Zo kun je ook veel sneller ook zelf aan de slag!

Met zo’n template weet je zeker dat je begint met een basis die al heel sterk en professioneel is en volgens alle design principes is opgebouwd. Vervolgens kun je alles helemaal zelf aanpassen, of mij dat laten doen. 

Geef je huidige website & nieuwe wensen door

We gaan in gesprek om te bepalen wat jij wilt bereiken met je nieuwe website. Moeten er nieuwe pagina's bij gemaakt worden? Heb je al een duidelijke huisstijl die we kunnen toepassen of moeten we eerst een styleguide gaan ontwerpen? Hoe wil je dat alles er uit gaat zien? 

Ook heb ik je huidige website URL nodig zodat ik alle content en pagina's over kan nemen op je nieuwe website. Dan hoef jij daar niet meer naar om te kijken!

De kosten voor de customization zijn vooraf te berekenen. Het tarief voor customization is €50,- per uur exclusief BTW.

stap

02

OFFERTE AANVRAGEN

Laatste checks en LANCERING!

Yes, je kan echt nu al live als jij tevreden bent met het resultaat!

Met behulp van de bijgeleverde gratis Showit Dummy Course kun jij vervolgens zelf je website onderhouden en aanpassingen doen. Af en toe je portfolio aanpassen? Geen enkel probleem!

stap

03

OFFERTE AANVRAGEN

Marlot Bakker

BEKIJK DE WEBSITE

Door de blogs van Marit over Showit was ik snel om; ik stapje over van Wordpress naar Showit en oh… wat werkt dat fijn!
Ik heb binnen slechts twee (!) weken een website kunnen neerzetten waar ik enorm trots op ben. Mijn nieuwe website past veel beter bij mij als fotograaf, kan ik snel en makkelijk aanpassen en is super gebruiksvriendelijk voor mijn bezoekers. Echt enorm blij mee!!

SHOP HET TEMPLATE

Fems Fotografie

BEKIJK DE WEBSITE

"Voor een digibeet als ik was dit een ontzettende uitdaging en ik had het dan ook niet zonder haar gekund. Zo behulpzaam, bekwaam en geduldig als Marit voor mij is geweest, is zo fijn! Elke e-mail werd snel beantwoord en op alles kwam een oplossing. En het belangrijkste; ik ben mega blij met haar product en het eindresultaat."

SHOP HET TEMPLATE

Jikke Patist

BEKIJK DE WEBSITE

"Oh Marit, ik ben echt pas 3 seconden zelf bezig en I LOVE IT!  Echt wauw Marit, helemaal blij mee! Zo overzichtelijk en fijn kijkend 😍💃🏼 "

SHOP HET TEMPLATE

Danielle - Photodreamz

BEKIJK DE WEBSITE

"Marit heeft mij super goed geholpen om deze website snel te realiseren en dat heeft mij veel tijd bespaard. Ik heb mijn wensen en huisstijl doorgegeven en Marit is daarmee aan de slag gegaan. Ze had een goede planning en de communicatie was heel fijn en snel. Ideeën die in mijn hoofd zaten, wist zij mooi uit te werken. Ik ben ontzettend blij met de goede hulp van Marit met als resultaat een prachtige website!"

SHOP HET TEMPLATE

Maria Maaike

BEKIJK DE WEBSITE

"Door Marit haar harde werken, snelle communicatie en goede hulp staat mijn website online, nog geen maand later! Wat ik fijn vond is dat Marit alles visueel voor mij maakte. Als ik een vraag had liet zij mij d.m.v. foto’s en filmpjes zien waar ik moest zijn. Ik kan nu zelf alles aanpassen! Ik kan Marit en haar Showit templates aan iedereen aanraden!"

SHOP HET TEMPLATE

Alina Nieman

BEKIJK DE WEBSITE

"Marit heeft me ontzettend goed, duidelijk en snel geholpen! Kom op een nieuwe website in 1 week? En dan ziet die er ook nog eens perfect uit! Iets wat aan alle kanten laat zien ja dit is wie ik ben!
Ze heeft mij nieuwe dingen verteld waar ik nu lekker mee aan de slag kan! Een aanrader vanuit heel mijn hart!"

SHOP HET TEMPLATE

vragen?

heb je vragen of twijfels? STUUR ME GEWOON EEN BERICHTJE!

STUUR ME EEN BERICHTJE!

toch nog vragen?

Je hebt een domeinnaam nodig en als je ook wilt gaan bloggen, een WordPress blog. Heb je daar hulp bij nodig? Call me to the rescue!

WAT HEB IK NODIG OM TE BEGINNEN?

Je kunt kiezen voor een maandabonnement of een jaarabonnement. Het begint vanaf €17,- per maand, afhankelijk van wat je nodig hebt. Maar omdat jij straks nooit meer iemand anders hoeft in te huren om even snel je website aan te passen verdien je dat geld binnen no time terug ;)

HOEVEEL KOST HET OM SHOWIT TE GEBRUIKEN?

Natuurlijk! Kom je er toch niet uit of besteed je het gewoon liever uit, dan kom ik to the rescue! ;)
Bekijk de mogelijkheden voor Showit SOS

kan jij me helpen met het vormgeven van mijn website?

Absoluut! Je krijgt bij het template een gratis Showit cursus. Daarin laat ik je precies zien hoe je alles aanpast. Je kunt het template een beetje aanpassen aan jouw huisstijl, of het template als basis gebruiken en je eigen vormgeving erop loslaten. Alles kan!

kan ik het TEMPLATE makkelijk zelf aanpassen?

Je hoeft niet 30 verschillende plug-ins te downloaden om je website werkend te krijgen, je website crasht nooit, je hoeft niets te weten van HTML, CSS of PHP en je kunt alles zelf doen. En het allerbeste: Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

waarom zou ik showit gebruiken ipv wordpress?

Showit is een drag & drop builder. Je kunt hiermee zelf een goed vindbare en good looking website bouwen zonder kennis van code! Deze website, én mhilarius.nl zijn allebei met Showit gebouwd. 
Lees hier meer >

Wat is showit?

Veelgestelde vragen

Jep. Kijk maar:

Is het écht zo simpel?

Na 40+ websites te hebben gemaakt voor diverse bedrijven weet ik wat werkt.

ik ben Marit

En ik weet ook hoe je dat er tegelijkertijd goed uit kan laten zien! 
Veel standaard website templates zien er mooi uit, maar zijn niet geoptimaliseerd om klanten binnen te halen én ze zijn niet makkelijk aan te passen. Dat kan veel beter! Ik ben er helemaal klaar voor om jou te verlossen van al die website struggles.

Lees meer over mij

De quickscan

Direct tips ontvangen voor jouw website?

Heb jij al een website en wil je graag wat tips ontvangen? Bestel dan een Quickscan. Jij koopt de scan voor slechts €25,-, en dan krijg je een mailtje van mij met informatie om je website op te sturen. Daarna krijg je binnen 5 werkdagen een video terug vol met tips en tricks om jouw website nóg beter te maken!

bestel de quickscan

Ik ben heel benieuw wat ik voor jou kan doen! Vul onderstaand formulier in of e-mail me direct naar:
info@studiomhilarius.nl

Contact

Zullen wij samenwerken?

Dankjewel voor je bericht!

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY