01
02
03
04
Je ontvangt gratis:

maar dat is niet alles! als je met mij samen werkt krijg je ook nog een cadeautje...

We verzorgen alle technische zaken, lopen je SEO nog even door en doen de laatste checks. Blij met alles? Dan zetten we samen je gloednieuwe website live!

Domein koppelen en ready to launch!

Ik verwerk je huisstijl in het Showit template, voeg al je teksten in en maak alle pagina's netjes in orde. Hier krijg jij natuurlijk alle ruimte om feedback te geven of overige wensen door te geven!

Ik ga aan de slag om je website te bouwen

Kies het Showit template dat jij als basis voor je nieuwe website wilt gebruiken. Zo zijn we geen tijd en geld kwijt aan het opzetten van een basis, het menu, footer, formulieren, etc!

Kies jouw favoriete Showit template 

Je ontvangt van mij een vragenformulier zodat ik al je wensen in kaart kan brengen en een offerte kan maken. Ook kijk ik graag even naar je huidige website, als je die hebt.

Vul het webdesign vragenformulier in

Showit Dummy videocursus

de showit basiscursus

Leer de basics van Showit vandaag nog en pas zelf je template aan! Ik laat je alle ins en outs van Showit zien zodat jij binnen no-time het programma onder de knie hebt en je eigen website kan bewerken.

Wat andere onderneemsters zeggen...

"Met mijn perfectionisme weet ik heel goed wat ik wil en dat was en is vooral niet standaard. Gelukkig is Marit niet standaard ;) Ik weet naar wie ik terug ga!, een aanrader!"

CELINA KATS - FOTOLINA.nl

"Marit had een goede planning en de communicatie was heel fijn en snel. Ideeën die in mijn hoofd zaten, wist zij mooi uit te werken. Ik ben ontzettend blij!"

danielle - photodreamz.nl

"Door Marit staat mijn website online, nog geen maand later! Ik kan nu zelf eindelijk alles aanpassen! Ik kan Marit en haar Showit templates aan iedereen aanraden!"

maaike - fotokundige.nl

Jep. Kijk maar:

Is het écht zo simpel?

vragen?

heb je vragen of twijfels? STUUR ME GEWOON EEN BERICHTJE!

STUUR ME EEN BERICHTJE!

toch nog vragen?

Je hebt een domeinnaam nodig en als je ook wilt gaan bloggen, een WordPress blog. Heb je daar hulp bij nodig? Call me to the rescue!

WAT HEB IK NODIG OM TE BEGINNEN?

Je kunt kiezen voor een maandabonnement of een jaarabonnement. Het begint vanaf €17,- per maand, afhankelijk van wat je nodig hebt. Maar omdat jij straks nooit meer iemand anders hoeft in te huren om even snel je website aan te passen verdien je dat geld binnen no time terug ;)

HOEVEEL KOST HET OM SHOWIT TE GEBRUIKEN?

Natuurlijk! Kom je er toch niet uit of besteed je het gewoon liever uit, dan kom ik to the rescue! ;) Stuur me een berichtje en ik kijk wat ik voor je kan doen!

kan jij me helpen met het vormgeven van mijn website?

Absoluut! Je krijgt bij het template een gratis Showit cursus. Daarin laat ik je precies zien hoe je alles aanpast. Je kunt het template een beetje aanpassen aan jouw huisstijl, of het template als basis gebruiken en je eigen vormgeving erop loslaten. Alles kan!

kan ik het TEMPLATE makkelijk zelf aanpassen?

Je hoeft niet 30 verschillende plug-ins te downloaden om je website werkend te krijgen, je website crasht nooit, je hoeft niets te weten van HTML, CSS of PHP en je kunt alles zelf doen. En het allerbeste: Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

waarom zou ik showit gebruiken ipv wordpress?

Showit is een drag & drop builder. Je kunt hiermee zelf een goed vindbare en good looking website bouwen zonder kennis van code! Deze website, én mhilarius.nl zijn allebei met Showit gebouwd. 
Lees hier meer >

Wat is showit?

Veelgestelde vragen

Na 50+ websites te hebben gemaakt voor diverse soorten bedrijven weet ik wat werkt.

En ik weet ook hoe je dat er tegelijkertijd goed uit kan laten zien! Veel standaard website templates zien er mooi uit, maar zijn niet geoptimaliseerd om klanten binnen te halen én ze zijn niet makkelijk aan te passen. Dat kan veel beter! Ik ben er helemaal klaar voor om jou te verlossen van al die website struggles.

Ik ben heel benieuw wat ik voor jou kan doen! Wil je meer informatie, een offerte opvragen of heb je een andere vraag?
Vul onderstaand formulier in of e-mail me direct naar:
info@studiomhilarius.nl . 

CONTACTFORMULIER

Zin om je oude website jaloers te maken? ;)

CONTACT

Dankjewel voor je bericht!

Ik kom er zo snel mogelijk op terug!

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY