investeer in jezelf met de

Coaching sessies

Als jij je bedrijf naar het volgende level wilt brengen dan heb je soms even een frisse blik van iemand anders nodig. Iemand die je adviezen kan geven waar je nog niet zelf aan gedacht had, of je je juist verder kan helpen met je al bestaande plannen. Ik hoop dat ik dat voor jou mag zijn!

voor wie wil knallen!

boek een sessie

a true entrepreneur is a do-er, not a dreamer

Het feit dat jij op deze pagina bent laat zien dat jij méér uit je onderneming wilt halen. Dat is waar alles begint! Nu heb je alleen nog een strategie nodig die jou gaat brengen waar je wilt zijn. En daar kan ik je mee helpen.

Je barst van de dromen en de plannen, maar op de weg naar het resultaat kun je gemakkelijk verdwalen

De meeste ondernemers weten heel goed waar ze heen willen. Maar hoe kom je daar? Dat is een lastige vraag die er soms voor kunt zorgen dat je bevriest en stil blijft zitten. Je stopt met ontwikkelen, omdat je niet weet hoe je verder moet. Wat moet je als eerst aanpakken? Waar moet je beginnen?

Ik heb zelf jaren lang 'gewoon maar iets gedaan' met mijn bedrijf. Het ontbreken van een strategie zorgde ervoor dat ik al die tijd amper groeide. Ik bereikte mijn doelen niet, omdat ik geen plan had.

Toen ik ben gaan investeren in mijn website, mijn marketing en mijn strategie was het verschil echt ongelooflijk. In 3 maanden verdriedubbelde mijn omzet, ging ik van 500 subscribers naar bijna 5.000 én werd ik gelukkiger van mijn bedrijf.

Een verschil in mindset en een duidelijke online strategie kan echt een wereld van verschil maken! Ik help je heel graag verder zodat jij weer gaat bewegen! En dan natuurlijk wel in de richting van succes en (persoonlijke) groei ;)

Ondernemen met strategie

1-op-1 coaching & online strategie sessie

In een coachingsessie ga ik je helpen met het aanbrengen van orde in de chaos en het bepalen wat jij op dit moment nodig hebt om een stap verder te kunnen komen met je bedrijf.

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over
- Hoe je je website nu het beste kunt inrichten en er meer uit kunt halen
- Hoe je branding en hoe je personal branding kunt inzetten
- Je ideale klanten en hoe je deze kunt vinden en (beter )kunt aanspreken
- Het ontwikkelen van een online/marketing strategie
- De mindset die nodig is om meer te gaan denken als een ondernemer en expert in jouw vakgebied

INVESTERING
€250,- EX BTW voor een digitale coachingsessie van maximaal 2 uur, inclusief digitale samenvatting die je toegestuurd krijgt.

let's set some goals!

plan jouw sessie

Bedankt voor je aanvraag! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken. 

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY