websitescan van studio mhilarius

Persoonlijke tips voor jouw website

Wil jij direct weten wat jij zelf vandaag nog kunt doen om je website te verbeteren? Dan is de quickscan ideaal voor jou!

tell me more!

Persoonlijk advies van een webdesigner dat jij direct kunt toepassen

Ik ga jouw hele website bekijken met een kritisch oog, op zoek naar dingen die beter kunnen. Ik bekijk al je pagina's, je teksten, je SEO en de usability van je website.

Ik neem een persoonlijke video op vol met tips en tricks die ik denk dat jij goed kunt gebruiken om je website succesvoller te maken. Helemaal vrijblijvend natuurlijk, jij bepaalt zelf wat je met alle tips doet.

investering: €45 ex btw

aanvragen

Na de website scan weet jij:

+ hoe het zit met je seo

+ Of jij gebruikers naar klanten omzet op jouw website

+ of jouw stijl en kern van je bedrijf overkomt op je website

+ of je website goed in elkaar zit

wil jij dat ook?

VRAAG SCAN AAN!

+ wat jij direct kunt doen om je website te verbeteren

vraag de scan aan

Je koopt de Quickscan zoals je ieder ander product in de shop ook aanschaft! 

vul de informatie in

Je ontvangt een berichtje van mij op het e-mail adres waar je de quickscan hebt besteld met wat vragen.

ontvang de tips

Binnen 5 dagen na het ontvangen van jouw gegevens ontvang je de tips in je mailbox! 

Dit is wat anderen zeggen...

- katrin

“Je tips zijn echt heel erg bruikbaar, ik weet waar ik op moet focussen!”

"Hey Marit, Dankjewel voor de website scan! Ik had nu pas even de tijd om hem te bekijken. Blij te horen dat ik als complete leek hierin toch niet volledig de mist in ga. Je tips zijn erg bruikbaar en ik ga zeker aanpassingen doen! Nu weet ik alvast waar ik moet op focussen! Dikke merci ! 🤗"

- moon slaapcoaching

“Ik vond het het geld helemaal waard! Het idee dat je zelf je website hebt gemaakt is echt super tof!”

Bij Marit schafte ik een template aan, die ik helemaal naar eigen wens heb aangepast. Gisteren dacht ik klaar te zijn en toen heeft Marit een quickscan voor mij gedaan en die was zo waardevol! Zij heeft mij meegenomen in de customer journey voor mijn website en haar tips waren super bruikbaar! Vandaag hele dag gewerkt aan de site met alle tips van Marit in mijn achterhoofd en hij is nu precies zoals hij moet zijn 🤗

- manou

“Een quickscan bij Marit is echt heel erg fijn!”

"Ik heb vorige maand een Quickscan bij Marit afgenomen omdat ik niet direct een nieuwe website wilde, maar wel een stapje verder wilde zetten. De tips waren echt super handig en ik heb ze de dag erna al doorgevoerd. Zeker aan te raden!"

dus...
Ben jij er klaar voor
om je oude
website
jaloers
te gaan maken?

vraag scan aan

over mij

Als afgestudeerd webdesigner weet ik wat werkt

Ik heb na mijn studie voor bedrijven gewerkt die voor zowel kleine, maar ook grotere merken werkten. Interessant en leerzaam, maar het bleek niet helemaal mijn ding. Ik miste connectie met de klanten. Ik miste persoonlijkheid, authenticiteit, het sparren heen en weer... Het bedrijfsleven was kort gezegd niets voor mij.

Met mijn eigen bedrijf kan ik nu wél persoonlijk contact hebben, en 1-op-1 met ondernemers samen werken. En hoe tof is het als ik jou op deze manier kan helpen met het verbeteren van je website?