Quickscan van jouw website

Wil jij direct weten wat jij zelf vandaag nog kunt doen om je website te verbeteren? Dan is de quickscan  ideaal voor jou!

INVESTERING: €30,- EX BTW

Persoonlijk advies van een webdesigner dat jij direct kunt toepassen

Ik ga jouw hele website bekijken met een kritisch oog, op zoek naar dingen die beter kunnen. 

Ik neem een persoonlijke video op vol met tips en tricks die ik denk dat jij goed kunt gebruiken om je website succesvoller te maken. Helemaal vrijblijvend en voor slechts €30,-!

VRAAG DE SCAN AAN!

VRAAG DE SCAN AAN!

"Een quickscan bij Marit is echt heel fijn!"

"Ik heb vorige maand een Quickscan bij Marit afgenomen omdat ik niet direct een nieuwe website wilde, maar wel een stapje verder wilde zetten. De tips waren echt super handig en ik heb ze de dag erna al doorgevoerd. Zeker aan te raden!"

- Manou

"Je tips zijn erg bruikbaar!"

"Hey Marit, Dankjewel voor de website scan! Ik had nu pas even de tijd om hem te bekijken. Blij te horen dat ik als complete leek hierin toch niet volledig de mist in ga. Je tips zijn erg bruikbaar en ik ga zeker aanpassingen doen! Nu weet ik alvast waar ik moet op focussen! Dikke merci ! 🤗"

- Katrin

Hoe werkt het?

je bestelt de quickscan

Je koopt de Quickscan zoals je ieder ander product in de shop ook aanschaft! 

01

je ontvangt een mail van mij

Je ontvangt een berichtje van mij op het e-mail adres waar je de quickscan hebt besteld. In deze mail vraag ik wat gegevens van je die ik nodig heb om de scan te kunnen doen. 

02

je ontvangt de tips!

Binnen 5 dagen na het ontvangen van jouw gegevens ontvang je de tips in je mailbox! Ik vertel je precies wat je kunt doen om je website direct te verbeteren.

03

VRAAG DE SCAN AAN!

Let's Update!

Ontvang tips, kortingen en nieuwtjes

Af en toe een gezellig mailtje van mij met nuttige informatie, nieuwtjes over kortingen en lanceringen en als eerste op de hoogte zijn? Wordt lid van de nieuwsbrief!

MELD JE GRATIS AAN!

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY