Jij weet het al lang: Een goede website is een must.

Je hebt zelf waarschijnlijk al honderd keer gedacht ‘ik moet echt eens iets aan mijn website doen’. Dit klinkt vast bekend:

Je hebt al talloze heldhaftige momenten gehad waarbij je er écht voor bent gaan zitten maar je eindigt telkens weer met een halve website waar je niet blij mee bent

Je wil je website naar een hoger niveau tillen maar weet niet hoe

Je hebt geen idee waar je moet beginnen, waar je moet eindigen en wat überhaupt goede designkeuzes zijn

Je bent niet de enige. Talloze ondernemers twijfelen over hun website en weten niet hoe de volgende stap te zetten. Daar wil ik je bij gaan helpen.

De Webdesign Academy

tweede editie:

Ik heb alles wat ik geleerd heb in 4 jaar designstudie, 2 jaar werken in de marketingwereld en na meer dan 30 websites ontworpen te hebben, in een stap-voor-stap cursus gestructureerd die jou van A tot Z begeleid naar je nieuwe website. 

de voordelen

Je hebt waarschijnlijk op dit moment ook al een website. Maar na het aanpakken van jouw website wordt je leven als ondernemer nog veel leuker! Want:

Meer zelfvertrouwen

Als jouw klanten je vragen naar je website vertel jij ze straks vol trots waar ze moeten zijn. Want jij bent eindelijk trots op wat je zelf hebt gecreëerd! Je weet dat alles klopt en dat het past bij jouw merk.

MEER TIJD OVER VOOR ANDERE DINGEN

Een goede website werkt voor jou. Zonder dat jij iets hoeft te doen haalt jouw website klanten binnen. Zo kun jij weer meer tijd besteden aan andere dingen!

MEER KLANTEN

Als je website jouw merk reflecteert en gebouwd is volgens de design principes levert het je meer klanten op. Waarom? Omdat jouw website laat zien dat jij je klanten snapt, kan geven wat ze nodig hebben en dat jij een super leuk persoon bent om mee samen te werken.

VOLLEDIGE CONTROLE

Want JIJ hebt alle keuzes gemaakt en je weet ook nog eens waarom. Het is jouw website, van niemand anders!

Waarom zou je je website aanpakken?

dAT WIL IK!

review

Ik vond het het geld helemaal waard!

Van tevoren heb ik vaak gezocht om een website te bouwen maar kwam er zelf dan toch niet uit. En een website helemaal laten bouwen vond ik dan toch te prijzig. Dus deze webdesign Academy was echt de perfecte oplossing!

Ik vond de cursus super leuk om te doen en heb er ontzettend veel van geleerd. Niet alleen op gebied van design maar ook stukje branding vond ik erg interessant. Marit legt goed en uitgebreid uit waardoor iedereen dit kan begrijpen, en bij vragen kon je ook bij haar terecht.

Ik ben bijna klaar met mijn website maar nu al trots op het resultaat (en het idee dat je je website eigenlijk helemaal zelf hebt gebouwd is echt super tof!)

- lotte advocaat

6 modules met meer dan 3 uur aan video’s en verschillende werkboeken. Elke week komt er een nieuwe module online

Een styleguide template wat je zelf kunt invullen om je eigen huisstijl te ontwerpen met alle kennis die je in de cursus leert

Een community waar je vragen aan mij en andere cursisten kunt stellen. Ik sta beschikbaar om jou met al je vragen te helpen en je kunt inspiratie op doen van je medecursusten.

Alle kennis die je nodig hebt voor een goed werkende website met lifetime acces

Dit is wat je krijgt als je je aanmeldt:

investering: €350 ex btw

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST

dus:

Dit is de inhoud van de cursus:

the details
module 1

Let’s Talk Business

In deze module gaan we het eerst nog even hebben over je bedrijf, je doelen en je doelgroep. De meeste mensen zijn geneigd deze stap over te slaan, maar daarmee heb je dus geen idee wie je moet gaan aanspreken in het design en hoe je dat moet doen. Wij gaan dit dus wel aanpakken!

highlights:

Vind en beschrijf je ideale klant

Je gaat een Value Proposition vormgeven die je de komende paar jaar voor verschillende dingen kan gebruiken en ongelooflijk veel waarde heeft

Je gaat je doelen helder bepalen zodat niet alleen je website helder is, maar je ook gefocuster kunt ondernemen

module 2

Let’s Brand

Om je website aan te laten sluiten op jouw brand is branding onmisbaar! We gaan samen aan de slag om een styleguide voor jouw merk te maken. 

highlights:

Je leert waar een goed logo aan moet voldoen en wat er wel en niet werkt

Je leert welke betekenis kleuren eigenlijk hebben en hoe belangrijk de kleurkeuze voor jouw merk is

Je leert het verschil tussen serif en sans serif lettertypes en waarom je welke soort online moet gebruiken

Je leert hoeveel invloed het gebruik van lettertypes en kleuren hebben op jouw gebruikers

module 3

Let’s Structure this thing

Om gestructureerd aan de slag te gaan met je design gaan we bepalen welke pagina’s jij nodig hebt en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Wat is het meest logische pad wat jouw gebruikers gaan afleggen en welke pagina’s heb je daarvoor nodig?

highlights:

Je leert sitemaps maken

Je gaat een contentplan maken

Alle pagina’s op je website gaan door na te denken over de structuur 100% nuttig zijn

module 4

Let’s Design!

En natuurlijk, we gaan designen! Ik ga je PRECIES vertellen hoe een ideale website eruit ziet. Welke elementen moeten er op staan, in welke volgorde werken deze het beste, en wat zijn CTA’s? Ik neem je bij de hand en samen creëren we pagina’s waarvan je zeker weet dat ze werken.

highlights:

Je gaat een perfecte homepage, about-me page, service pagina en portfolio pagina maken

Je weet 100% zeker dat je pagina’s werken en klanten kunnen binnenhalen

Je gaat de 7 principes van Cialdini leren en gebruiken

Elke knop, elke kleur en elk blok op je website staat op jouw website met een reden, en na deze module weet jij precies welke reden dat is. Je weet wat je doet en bent zelfverzekerd over je eindresultaat!

module 5

Let's Build!

Dit is de fase waarin je je website gaat bouwen. Bij welk platform je dat doet mag je zelf kiezen, wat jij het prettigst vindt werken!

highlights:

Je komt erachter welk platform het beste bij jou past

Je weet alle nodige informatie over hosting en domeinen en komt erachter dat het helemaal niet zo ingewikkeld is

Je maakt je website SEO proof

Je leert hoe je kunt bijhouden hoeveel mensen jouw website bezoeken met Google Analytics

module 6

Let's Launch!

Je gaat je website live zetten, yaaaaas! En ook dat doen we met een plan, want na zo hard werken moet je daar natuurlijk wel de vruchten van plukken. Dus ik help je met een aantal leuke tips en technieken om je website met een knaller te lanceren. 

highlights:

Je gaat lanceren met momentum en aandacht van je volgers

Je leert alles over hoe je je website snel kunt onderwerpen volgens een echte usability test en zo 100% zeker weet dat alles klopt en werkt 

Je krijgt een go-live checklist

JE GAAT LIVE MET JE NIEUWE WEBSITE!

review

Je gaat geen spijt krijgen van je deelname!

Marit brengt de informatie duidelijk over en met haar hulp wist ik dat het appeltje eitje ging worden om een website te maken.

Ze gaat vooral in op het ontwerpproces van het maken van een website en je krijgt ook handvatten mee in het onderzoeken van je doelgroep. Op die manier leer je niet alleen hoe je een website maakt, maar ook nog eens hoe hij aansluit bij de juiste bezoekers.
Het enige wat de cursus van jou vraagt is tijd, investering en doorzettingsvermogen. 

Als jij die dingen ervoor over hebt dan weet ik zeker dat je totaal geen spijt gaat hebben van je deelname aan de Webdesign Academy van Studio MHilarius! 

- GABY VERWIJMEREN

Ik heb jaren websites gemaakt,er heeeel veel over gelezen en voor gestudeerd, maar ik kan je vertellen:

In de Webdesign Academy heb ik er precies uitgefilterd wat jij nodig hebt om ZELF je website te ontwerpen. Niets meer, niets minder. Na deze cursus heb jij alle kennis in huis om zelfverzekerd je website in elkaar te zetten. 

En het mooie is:
Je hoeft het dus niet alleen te doen. Ik ben er bij, en je hebt al je medecursisten binnen de community. We kunnen sparren, je kunt mij vragen stellen en je kunt inspiratie opdoen van anderen. 

Je zult merken dat je in het begin nog onzeker bent. Het voelt immers als een groot proces wat je al heel vaak hebt geprobeerd op te starten, zonder succes. Maar met de week, en met elke nieuwe module, zul je meer inspiratie en zelfvertrouwen krijgen. En aan het eind staat er gewoon een prachtig ontwerp dat bij jou past, en daarna een echte website waar je trots op kunt zijn. Een website waar jij achter staat EN die jou nieuwe klanten oplevert. En je hebt het dan allemaal zelf gedaan.

Dus. Doe je mee? :)

NATUURLIJK DOE IK MEE!

De Academy gaat weer open op 17 januari! Schrijf je in voor de wachtlijst om op de hoogte te blijven van de volgende lancering!

Schrijf je in voor de wachtlijst

Veelgestelde vragen

Moet ik een fotograaf zijn om deze cursus te volgen?

Absoluut niet! Deze cursus is in principe voor iedereen te volgen. Ik richt me specifieker op creatieve ondernemers, en fotografen komen dan ook veel aan bod. Maar ook als jij kalligrafeert, designer bent, of armbandjes maakt ben je bij de Webdesign Academy aan het juiste adres!

Ik ben bang dat ik niet genoeg tijd ga hebben voor de cursus. Is het dan wel nuttig?

JUIST als je weinig tijd hebt voor de cursus is het nuttig om hem toch te volgen. Dat betekent namelijk dat je druk bent met veel andere dingen. Dingen die een goede website misschien wel van je over kan nemen. Een goede website kan er namelijk voor zorgen dat je minder heen en weer hoeft te mailen met informatie en je minder tijd aan je marketing hoeft te besteden. Win win dus!

Hoe veel tijd kost de cursus me?

Hoe lang je bezig bent wisselt een beetje per module en hoe ver je al bent met je bedrijf. De ene module zal je misschien slechts een uur werk opleveren, de andere module misschien wel meerdere uren. Ik raad je aan om een dag per week te reserveren om aan de slag te gaan met de Webdesign Academy. Het daadwerkelijke bouwen van je website is exclusief deze tijd. 

Wat nou als ik af en toe een week geen tijd heb?

Geen probleem! Elke week komt er een module online, maar je hoeft ze niet meteen te bekijken. Eenmaal toegang heb je eeuwig toegang, dus je mag er zo lang over doen als je wilt. Iedereen werkt op zijn eigen tempo!

Mis ik iets als ik hem nu aanschaf maar dan pas later met de cursus start? De timing is niet ideaal nu..

Absoluut niet! Ik lanceer meerdere keren per jaar, dus je kunt er ook voor kiezen volgend kwartaal mee te doen. Maar verder heb je gewoon levenslang toegang, dus je kunt er aan beginnen wanneer jij er aan toe bent!

Ik ben nog niet zo ver met mijn bedrijf en heb nog weinig klanten. Heeft deze cursus dan nut?

Jazeker! Ook als je nog niet zo lang bezig bent is dit een nuttige cursus. Zo kun je nog bewuster starten met je onderneming en meteen met een knaller binnenkomen. Je leert alles wat je moet weten over webdesign, en dat kun je de rest van je carrière blijven gebruiken!

Ik twijfel want de investering is wel groot voor mij..

Oh, ik snap je zo erg. Dood eng om zo’n investering te maken voor je bedrijf. Ook in deze fase van mijn bedrijf vind ik het elke keer weer lastig. Maar wat ik je wel kan zeggen: Deze investering ga je sowieso terug verdienen. Reken maar even uit hoeveel een klant jou oplevert. In een gunstig geval heb jij deze investering al terugverdiend als het je slechts 3 nieuwe klanten oplevert. De rest is pure winst! Het is dus zeker de investering waard, ik beloof het je ;)

Ik heb mijn website niet bij Showit.. Maakt dat uit?

Nee, dat maakt helemaal niks uit! In deze cursus gaat het over webdesign, en niet om het daadwerkelijk technisch bouwen van je website. Dus bij welk platform je ook zit, alle kennis die ik je in deze cursus leer kun jij gebruiken! Of je nou bij WordPress, Wix, Squarespace of een ander platform zit, dat maakt helemaal niets uit.

Ik ben ZO niet technisch, kan ik dit dan wel?

Ha, I’m with you want ik was dat ook echt nooit. Ik snap je angst bij de woorden ‘website bouwen’ helemaal. Maar je hoeft dus totaal geen technische kennis te hebben om deze cursus te volgen, want de cursus focust zich op het design, en niet op de development. Er komt dus absoluut geen code aan te pas. Je zult natuurlijk uiteindelijk je website wel moeten bouwen, maar ik bied je de handvatten om dit ook volledig zonder code te doen, en met mijn hulp! Het komt dus hoe dan ook goed. 

Na 50+ websites te hebben gemaakt voor diverse soorten bedrijven weet ik wat werkt.

En ik weet ook hoe je dat er tegelijkertijd goed uit kan laten zien! Veel standaard website templates zien er mooi uit, maar zijn niet geoptimaliseerd om klanten binnen te halen én ze zijn niet makkelijk aan te passen. Dat kan veel beter! Ik ben er helemaal klaar voor om jou te verlossen van al die website struggles.

De academy is perfect voor jou als..

1. Je er klaar voor bent om meer klanten binnen te halen
2. Je zin hebt om je creativiteit te gebruiken
3. Je je oude website helemaal zat bent en het voor eens en voor altijd goed wil doen
5. Als je nog geen website hebt en met een knaller wil binnenkomen
6. Je geen of weinig kennis hebt van webdesign en deze wil vergroten
7. Je je online zichtbaarheid wil vergroten
8. Je tijd hebt om elke week een paar uur aan de slag te zijn met je website

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY