Nog maar een jaar geleden werkte ik als grafisch designer bij een marketing bureau met 1,5 dag per week over om al mijn fotografieklussen in te proppen. Het was niet ideaal, maar ik wist niet goed wat ik anders wilde. Fulltime ondernemen met een huur die betaald moest? Vast niet haalbaar. 

Toen hield ineens mijn baan op te bestaan en stond ik op straat. Na een kleine mental breakdown besloot ik al heel snel: dit is wat ik nodig had! Ik besloot mijn 2 grote passies samen te voegen: Fotografen helpen om betere foto’s te maken, én om hun online marketing en website te verbeteren. Een ideale combinatie, waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan.

Ik had nooit gedacht dat ik 2 bedrijven zou runnen, en zeker geen webdesign studio.

In 3 maanden verdriedubbelde mijn omzet, ging ik van 500 subscribers naar bijna 5.000 én werd ik gelukkiger van mijn bedrijf

Toen ik fulltime voor mijn bedrijf ging moest ik een tandje bijzetten want ik had geen loondienst meer om op terug te vallen. Ik ging vól voor mijn eigen bedrijf en ik ging aan de slag met e-mail marketing funnels, Facebook advertenties en nieuwe producten. Ik huurde extra handen in om me te helpen, ik ging meer doen van wat ik leuk vond, mét een duidelijke strategie.

Binnen 3 maanden verdubbelde mijn omzet, ging mijn e-mail lijst van 500 fotografen naar 5.000 en werd ik veel gelukkiger van mijn bedrijf. Ik was eindelijk bewust bezig en werkte met een strategie. En dat loonde direct.

Nu wil ik andere creatives daarmee helpen. Want hoe zonde is het als je kansen laat liggen terwijl je alles in huis hebt wat nodig is om te rocken?

laten we samenwerken!

Ik ben heel benieuw wat ik voor jou kan doen! Wil je meer informatie, een offerte opvragen of heb je een andere vraag?
Vul onderstaand formulier in of e-mail me direct naar:
info@studiomhilarius.nl . 

CONTACTFORMULIER

Zin om je oude website jaloers te maken? ;)

CONTACT

Dankjewel voor je bericht!

Ik kom er zo snel mogelijk op terug!

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY