1-op-1 coaching

Voor ondernemers met grote dromen

Investeer in jezelf en je online bedrijf met een online persoonlijke coachingsessie. 

Als jij je bedrijf naar het volgende level wilt brengen dan heb je soms even een frisse blik van iemand anders nodig. Iemand die je adviezen kan geven waar je nog niet zelf aan gedacht had, of je je juist verder kan helpen met je al bestaande plannen. Ik ben dat graag voor jou!

info

this is you:

Een échte ondernemer is een doener, geen dromer.

Het feit dat jij op deze pagina bent laat zien dat jij méér uit je onderneming wilt halen. Dat is waar alles begint! Nu heb je alleen nog een strategie nodig die jou gaat brengen waar je wilt zijn. En daar kan ik je mee helpen.

DIT IS WAT IK VOOR JE KAN DOEN:

Je barst van de plannen en dromen...

Maar op weg naar het resultaat kun je gemakkelijk verdwalen

De meeste ondernemers weten heel goed waar ze heen willen. Maar hoe kom je daar? Dat is een lastige vraag die er soms voor kunt zorgen dat je bevriest en stil blijft zitten. Je stopt met ontwikkelen, omdat je niet weet hoe je verder moet. Wat moet je als eerst aanpakken? Waar moet je beginnen?

Ik heb zelf jaren lang 'gewoon maar iets gedaan' met mijn bedrijf. Het ontbreken van een strategie zorgde ervoor dat ik al die tijd amper groeide. Ik bereikte mijn doelen niet, omdat ik geen plan had.

Ondernemen met strategie

Toen ik ben gaan investeren in mijn website, mijn marketing en mijn strategie was het verschil echt ongelooflijk. In 3 maanden verdriedubbelde mijn omzet, ging ik van 500 subscribers naar bijna 5.000 én werd ik gelukkiger van mijn bedrijf.

Een verschil in mindset en een duidelijke online strategie kan echt een wereld van verschil maken! Ik help je heel graag verder zodat jij weer gaat bewegen! En dan natuurlijk wel in de richting van succes en (persoonlijke) groei ;)

Waar kan ik je mee helpen?

Websites & branding

Hoe kun je je website het beste inrichten? Hoe zet je websitebezoekers om in klanten? Hoe zorg je dat je website aansluit bij je merk?

In een coachingsessie ga ik je helpen met het aanbrengen van orde in de chaos en het bepalen wat jij op dit moment nodig hebt om een stap verder te kunnen komen met je bedrijf.

Strategie

Hoe spreek je jouw ideale klanten aan? Welke vormen van marketing passen bij jou en hoe haal je daarmee meer klanten binnen? Welke diensten bied jij aan en op welke manier doe je dat?

Mindset

Welke mindset is er nodig om alles uit jezelf te halen? Hoe kun jij jezelf onderscheiden en presenteren in jouw vakgebied?

Hoe het werkt

VUL HET FORMULIER IN

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je een formulier waar je kunt aangeven wat je uit het gesprek wilt halen.

de zoomcall

Ons gesprek vindt plaats op Zoom! De duur van de call is max 2 uur, maar mocht er meer nodig zijn, plannen we er gewoon nog eentje in ;)

Je ontvangt een actieplan

Na het gesprek ontvang je een samenvatting + actieplan. Dus geen zorgen als je dingen vergeet op te schrijven!

SIETSANNE DURFDE DE STAP VAN HOBBY NAAR BUSINESS TE MAKEN

“Wat krijg je hier een energie van, wauw!Je hebt nu al een nieuw vuurtje in me aangewakkerd.”

"Vorige week had ik via de mail contact met Marit over wat ondersteuning bij een volgende stap voor mijn bedrijf. Vandaag al had ik mijn 1 op 1-coaching! Door een goede voorbereiding, het vullen van een vragenformulier, liep dit gesprek super fijn! En wat een fijne tips en adviezen zijn er langsgekomen zeg!"

Het is de perfecte tijd voor een coaching call als...

JE OVERWELDIGD BENT DOOR ALLE MARKETING OPTIES EN GEEN IDEE HEBT WAT BIJ JOU PAST

JE WEET DAT JE werk goed is, MAAR JE NIET GENOEG KLANTEN KRIJGT

JE GEEN IDEE HEBT HOE JE JE IDEALE KLANTEN KUNT AANSPREKEN

Je niet helemaal blij bent met je website maar niet weet hoe je hem kunt verbeteren

je focus mist

is that a yes?

Boek jouw coachingcall

Gezellig tot wel 2 uur sparren én vol nieuwe energie en plannen afsluiten. Klinkt goed, toch? :)

aanmelden

INVESTERING: €250 EX BTW

Dankjewel!

Ik heb je aanvraag ontvangen. Ik ga zo snel mogelijk bij je terug komen!