jouw website verbeteren? download gratis het e-book: 30 geniale webdesign tips! download gratis >

drag & drop showit websites zonder code

Website laten maken die jij zelf aan kunt passen?

ready?

Wil jij een website die er mooi uit ziet, goed werkt én die je zelf kunt bijhouden zonder moeilijke codes of editors? Studio MHilarius biedt precies dat waar jij naar op zoek bent. Jij kunt gemiddeld binnen 2 weken live!

OFFERTE AANVRAGEN

Wat past bij jou?

alles uitbesteden of liever zelf aan de slag met je showit website?

All-in website KIT

ook branding mogelijk

Jij kiest een Showit template uit, en ik zorg ervoor dat deze precies zo wordt ingericht als jij wilt. Ik migreer alle content op je huidige website naar je nieuwe website en help je met het optimaliseren van je design.

BEKIJK ALL-IN PAKKET
met 2 weken
live!

DIY WEBSITE KIT

€159

+ GRATIS SHOWIT DUMMY COURSE

Jij kiest een Showit template uit de shop, past je eigen branding toe op het thema en gaat lekker zelf aan de slag.
Toch hulp nodig? Schakel dan de Showit SOS service in!

BEKIJK DIY PAKKET

vanaf

vanaf

€300

Mijn templates werken met Showit - zodat jij mij straks niet meer nodig hebt.

Je hebt niks aan een nieuwe website als je je developer iedere keer moet mailen of bellen als je een stukje tekst wilt toevoegen, of je portfolio wilt updaten. Dat moet je lekker zelf kunnen doen! Dat scheelt jou weer tijd, en vooral veel geld ;)

Daarom maak ik al mijn websites in Showit. Showit is een fantastische websitebuilder, waar iedereen mee kan werken. Zonder code, alleen drag & drop, easy peasy.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

overstappen naar showit

Als je nu met een andere builder werkt is dat helemaal geen probleem. Je kunt heel gemakkelijk overstappen naar Showit. Met, of zonder mijn hulp!

Pastelzachte kleuren, zomerse illustraties en een bold lettertype wat direct de aandacht trekt. 

BEKIJK DIT THEMA →

Kythara

Een vrouwelijk, elegant thema met veel aandacht voor foto's. Ideaal voor kleine ondernemers en fotografen.

BEKIJK DIT THEMA →

Santo Beach

Een warm thema voor de sunset lovers! Heerlijk romantisch, met  poloroids en handgeschreven details.

BEKIJK DIT THEMA →

Skiathos

Naxos is een warm, romantisch thema voorzien van alle functies! Met blog, shop en uitgebreid portfolio.

BEKIJK DIT THEMA →

Naxos

Kefalonia is een wat stoerder en eenvoudig thema. Ideaal voor fotografen die snel live willen gaan!

BEKIJK DIT THEMA →

Kefalonia

Kea

Dit thema is helemaal ingericht voor ondernemers die zich ook focussen op coaching en workshops.

BEKIJK DIT THEMA →

Showit templates

Jane - Sophies favorites

BEKIJK DE WEBSITE

Op zoek naar designs en een andere look & feel voor mijn webshop kwam ik terecht bij Marit. Ik was gelijk weg van haar prachtige templates. Maar daarnaast is ze ook kundig en weet ze precies wat ze doet. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen, denkt mee, en beantwoordt vragen snel en duidelijk. Hierdoor kon ik zelf ook al snel mijn weg vinden in Showit. Dankzij Marit  heb ik de webshop waar ik altijd al van droomde!

SHOP NAXOS TEMPLATE

Jikke Patist

BEKIJK DE WEBSITE

"Oh Marit, ik ben echt pas 3 seconden zelf bezig en I LOVE IT!  Echt wauw Marit, helemaal blij mee! Zo overzichtelijk en fijn kijkend 😍💃🏼 "

SHOP SANTO BEACH TEMPLATE

Andries Marion

BEKIJK DE WEBSITE

Ik ben super blij met het resultaat. De website is echt een pareltje! Dit was precies wat ik in gedachten had. De professionele uitstraling, de toegankelijkheid, een nieuwe huisstijl en branding. Ik wil je heel erg bedanken voor je geduld, je duidelijke en concrete uitleg, je hulp, je tips en ideeën… De samenwerking was gewoonweg in 1 woord: top! Twijfel je om een webdesigner in te schakelen dan raad ik echt aan om voor Marit te kiezen. 

SHOP NAXOS TEMPLATE

Marlot Bakker

BEKIJK DE WEBSITE

Door de blogs van Marit over Showit was ik snel om; ik stapje over van Wordpress naar Showit en oh… wat werkt dat fijn!
Ik heb binnen slechts twee (!) weken een website kunnen neerzetten waar ik enorm trots op ben. Mijn nieuwe website past veel beter bij mij als fotograaf, kan ik snel en makkelijk aanpassen en is super gebruiksvriendelijk voor mijn bezoekers. Echt enorm blij mee!!

SHOP naxos TEMPLATE

Fotolina

BEKIJK DE WEBSITE

"Met mijn perfectionisme weet ik heel goed wat ik wil en dat was en is vooral niet standaard. Gelukkig is Marit niet standaard. Met een volledig custom made website heb ik nu eindelijk de website die ik altijd wou hebben.
Als ik een vraag had kreeg ik altijd snel en een uitgebreid antwoord terug. Voor een eventuele uitbreiding van mijn website weet ik naar wie ik toe ga…. ;-)Een aanrader!"

Fems Fotografie

BEKIJK DE WEBSITE

"Voor een digibeet als ik was dit een ontzettende uitdaging en ik had het dan ook niet zonder haar gekund. Zo behulpzaam, bekwaam en geduldig als Marit voor mij is geweest, is zo fijn! Elke e-mail werd snel beantwoord en op alles kwam een oplossing. En het belangrijkste; ik ben mega blij met haar product en het eindresultaat."

SHOP kefalonia TEMPLATE

Danielle - Photodreamz

BEKIJK DE WEBSITE

"Marit heeft mij super goed geholpen om deze website snel te realiseren en dat heeft mij veel tijd bespaard. Ik heb mijn wensen en huisstijl doorgegeven en Marit is daarmee aan de slag gegaan. Ze had een goede planning en de communicatie was heel fijn en snel. Ideeën die in mijn hoofd zaten, wist zij mooi uit te werken. Ik ben ontzettend blij met de goede hulp van Marit met als resultaat een prachtige website!"

SHOP SANTO BEACH TEMPLATE

Maria Maaike

BEKIJK DE WEBSITE

"Door Marit haar harde werken, snelle communicatie en goede hulp staat mijn website online, nog geen maand later! Wat ik fijn vond is dat Marit alles visueel voor mij maakte. Als ik een vraag had liet zij mij d.m.v. foto’s en filmpjes zien waar ik moest zijn. Ik kan nu zelf alles aanpassen! Ik kan Marit en haar Showit templates aan iedereen aanraden!"

SHOP  KEFALONIA TEMPLATE

Alina Nieman

BEKIJK DE WEBSITE

"Marit heeft me ontzettend goed, duidelijk en snel geholpen! Kom op een nieuwe website in 1 week? En dan ziet die er ook nog eens perfect uit! Iets wat aan alle kanten laat zien ja dit is wie ik ben!
Ze heeft mij nieuwe dingen verteld waar ik nu lekker mee aan de slag kan! Een aanrader vanuit heel mijn hart!"

SHOP SANTO BEACH TEMPLATE

STUUR ME EEN BERICHTJE!

toch nog vragen?

Je hebt een domeinnaam nodig en als je ook wilt gaan bloggen, een WordPress blog. Heb je daar hulp bij nodig? Call me to the rescue!

WAT HEB IK NODIG OM TE BEGINNEN?

Je kunt kiezen voor een maandabonnement of een jaarabonnement. Het begint vanaf €17,- per maand, afhankelijk van wat je nodig hebt. Maar omdat jij straks nooit meer iemand anders hoeft in te huren om even snel je website aan te passen verdien je dat geld binnen no time terug ;)

HOEVEEL KOST HET OM SHOWIT TE GEBRUIKEN?

Natuurlijk! Kom je er toch niet uit of besteed je het gewoon liever uit, dan kom ik to the rescue! ;) Stuur me een berichtje en ik kijk wat ik voor je kan doen!

kan jij me helpen met het vormgeven van mijn website?

Absoluut! Je krijgt bij het template een gratis Showit cursus. Daarin laat ik je precies zien hoe je alles aanpast. Je kunt het template een beetje aanpassen aan jouw huisstijl, of het template als basis gebruiken en je eigen vormgeving erop loslaten. Alles kan!

kan ik het TEMPLATE makkelijk zelf aanpassen?

Je hoeft niet 30 verschillende plug-ins te downloaden om je website werkend te krijgen, je website crasht nooit, je hoeft niets te weten van HTML, CSS of PHP en je kunt alles zelf doen. En het allerbeste: Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

waarom zou ik showit gebruiken ipv wordpress?

Showit is een drag & drop builder. Je kunt hiermee zelf een goed vindbare en good looking website bouwen zonder kennis van code! Deze website, én mhilarius.nl zijn allebei met Showit gebouwd. 
Lees hier meer >

Wat is showit?

Veelgestelde vragen

Na 50+ websites te hebben gemaakt voor diverse soorten bedrijven weet ik wat werkt.

En ik weet ook hoe je dat er tegelijkertijd goed uit kan laten zien! Veel standaard website templates zien er mooi uit, maar zijn niet geoptimaliseerd om klanten binnen te halen én ze zijn niet makkelijk aan te passen. Dat kan veel beter! Ik ben er helemaal klaar voor om jou te verlossen van al die website struggles.

Ik ben heel benieuw wat ik voor jou kan doen! Wil je meer informatie, een offerte opvragen of heb je een andere vraag?
Vul onderstaand formulier in of e-mail me direct naar:
info@studiomhilarius.nl . 

CONTACTFORMULIER

Zin om je oude website jaloers te maken? ;)

CONTACT

Dankjewel voor je bericht!

Ik kom er zo snel mogelijk op terug!

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

MEER INFORMATIE

Gratis Showit showcase!

Benieuwd naar Showit als website builder en of het echt zo fantastisch is als het lijkt? (Spoiler: dat is het). Kijk dan mee tijdens mijn demo!

Ik laat je het hele programma zien van A tot Z. We gaan samen een website bouwen, binnen 1 uur! En je mag natuurlijk alles vragen wat je maar wilt.

x

9 nov om 20:00 uur