Customizable Showit templates

Met een professioneel en SEO geoptimaliseerd Showit template heb jij volledige controle over elk detail op je website, ook zonder code-kennis! 

showit templates

Showit add-ons

(geloof me, zelfs de grootste digibeet kAN dit. BELOOFD.)

Geen code. Geen gedoe. Geen plug-ins. Alleen maar kick-ass templates.

Want jij wil gewoon een goede website die je zelf kunt bijhouden zonder elke keer iemand anders te moeten mailen/appen/postduiven. En dat is je goed recht als ondernemer! Daarom heb ik voor jou een heerlijke websitebuilder en prachtige templates die jou precies gaan geven wat je nodig hebt.

you're in the right place.

Isle of Skye

MEER INFO

Dit nieuwste template is geïnspireerd op oude zwart-wit films en moderne editorial looks. Een mix van oud en nieuw, ouderwets en modern, moody kleuren en zwart-wit. Voorzien van een salespage, shop pagina, en nog veel meer!

MEER INFO

LIVE DEMO

Het Paris inspired light & airy Capri Showit template is heerlijk romantisch. Er is een uitgebreid blogtemplate en er is veel ruimte om verschillende services uit te lichten. Perfect voor wedding fotografen!

Capri

MEER INFO

LIVE DEMO

Op zoek naar iets wat net even anders dan anders is? Dan is dit moderne, VOGUE magazine inspired template perfect voor jou. Inclusief salespage, workshop-page, en allerlei toffe animaties.

Staten Island

MEER INFO

LIVE DEMO

Santo Beach is een elegant, vrouwelijk thema waarbij alle aandacht naar jouw werk gaat. De uitstraling is clean en fris en perfect voor ondernemers of fotografen met een kleine business.

Santo Beach

MEER INFO

LIVE DEMO

Kea is een pastelkleurig thema. Fris, en lente-achtig met ronde vormen. Dit thema is helemaal ingericht voor ondernemers die zich focussen op coaching en workshops. Maar ook een portfolio is inclusief!

Kea

MEER INFO

LIVE DEMO

Naxos is een warm, romantisch thema voorzien van alle functies! Met een blog, shop en uitgebreid portfolio kun je er alle kanten mee op. Ideaal voor ondernemers met toekomstdromen!

Naxos

MEER INFO

LIVE DEMO

Kefalonia is een wat stoerder en eenvoudig thema. De handgeschreven details geven het een persoonlijke touch. Ideaal voor fotografen die snel live willen gaan!

Kefalonia

MEER INFO

LIVE DEMO

Zin in het strand, de zon, de zee, en een cocktail? Dan is Kythara het ideale template voor jou! Pastelzachte kleuren, zomerse illustraties en een bold lettertype wat direct de aandacht trekt.

Kythara

MEER INFO

LIVE DEMO

Het Skiathos thema is versierd met getekende elementen, handgeschreven elementen, geplakte poloroids en heerlijk warme kleuren. Herfst in een website!

Skiathos

MEER INFO

LIVE DEMO

Light & airy, vrouwelijk en chique, fris en zacht - dat is Isla Margarita. Een overzichtelijk en rustig thema met veel ruimte voor beelden en creativiteit!
Inclusief salespage voor coaches/workshops.

Isla Margarita

Met deze Instagram add-on pagina heb jij geen Linktree meer nodig! Voeg de pagina toe aan je Showit thema voor een mooie landingspagina vanuit je link in bio.

€20,- EXCL. BTW

 Instagram link-in-bio

MEER INFO

Geef jouw Instagram feed een upgrade met de social media templates. Tot wel 60 kant-en-klare designs -  bijpassend bij jouw Showit website!  

€39,- EXCL. BTW

Instagram social media templates

MEER INFO

Hulp nodig bij het kiezen

template?

van een 

Ik help je graag bij het maken van een keuze die bij jou en je bedrijf past. Stuur me een DM op @studio.mhilarius of mail me!

MAIL MIJ

"De overstap naar Showit was zo fijn. Ideaal dat je je wijzigingen meteen kunt zien!"

SJANA WOLTHUIS - JNSW

Al jaren wilde ik een nieuwe site, maar bleef maar uitstellen. Voor mijn gevoel was het zoveel werk en daar had ik toch de tijd niet voor, toch? Maar gooi dat idee overboord. Zodra je Marit in de arm neemt, zijn al je zorgen voorbij. Marit begeleid je van begin tot eind in het traject.
Weet je niet wat je wilt? Geen probleem, Marit denkt met je mee en binnen no time staat er een website die je laat glimlachen van oor tot oor. Marit is ontzettend flexibel en ik voelde me geen moment teveel bij haar. Geloof me, zoek niet verder, Marit is degene die je zoekt!

SHOP STATEN ISLAND

"Zelfs een digibeet als ik heeft dit voor elkaar gekregen!"

FEMS FOTOGRAFIe

"Al langere tijd volg ik Marit, haar website heeft zoveel toffe extra’s voor fotografen. En toen de e-mail voorbij kwam waarin zij haar nieuwe aanbod presenteerde hoefde ik niet lang te denken. Voor een digibeet als ik was dit een ontzettende uitdaging en ik had het dan ook niet zonder haar gekund.
Zo behulpzaam, bekwaam en geduldig als Marit voor mij is geweest, is zo fijn! Elke e-mail werd snel beantwoord en op alles kwam een oplossing.
En het belangrijkste; ik ben mega blij met haar product en het einderesultaat."

SHOP kefalonia

"Ik heb nu eindelijk een website die bij mij past!"

sietsanne scheppink

Je expertise, je advies, je creativiteit, het meedenken, mij iets uitlaten zoeken, er voor mij zijn als achtervang bij vragen… én je enthousiasme over Showit!

Je bent een topper! Dankzij jou heb ik nu een website die écht bij mij past! Super bedankt 🙏

SHOP SANTO BEACH

"Mijn website is echt een reflectie van mezelf geworden."

ANDRIES MARION

Marit, ik ben je ontzettend dankbaar voor het ontwerpen van mijn gloednieuwe website. Ik ben super blij met het resultaat. De website is echt een pareltje! Dit was precies wat ik in gedachten had. De professionele uitstraling, de toegankelijkheid, een nieuwe huisstijl en branding.  Marit staat open voor elk voorstel en als er gaandeweg een probleem optreedt, is dit in no time opgelost. De samenwerking was gewoonweg in 1 woord: top! Twijfel je om een webdesigner in te schakelen dan raad ik echt aan om voor Marit te kiezen!

SHOP NAXOS

"Ik heb slechts in 2 weken mijn eigen website neergezet!"

marlot bakker

Door de blogs van Marit over Showit was ik snel om; ik stapje over van Wordpress naar Showit en oh… wat werkt dat fijn! Ik heb binnen slechts twee (!) weken een website kunnen neerzetten waar ik enorm trots op ben. Mijn nieuwe website past veel beter bij mij als fotograaf, kan ik snel en makkelijk aanpassen en is super gebruiksvriendelijk voor mijn bezoekers. Echt enorm blij mee!!

SHOP NAXOS

"Een aanrader vanuit heel mijn hart!"

alina nieman

Marit heeft me ontzettend goed, duidelijk en snel geholpen!
Kom op een nieuwe website in 1 week? En dan ziet die er ook nog eens perfect uit! Iets wat aan alle kanten laat zien ja dit is wie ik ben!

Ze heeft mij nieuwe dingen verteld waar ik nu lekker mee aan de slag kan! Een aanrader vanuit heel mijn hart!

SHOP santo beach

"Marit heeft me zo veel tijd bespaard en al mijn ideeën uitgewerkt"

danielle - photodreamz

"Marit heeft mij super goed geholpen om deze website snel te realiseren en dat heeft mij veel tijd bespaard. Ik heb mijn wensen en huisstijl doorgegeven en Marit is daarmee aan de slag gegaan.
Ze had een goede planning en de communicatie was heel fijn en snel. Ideeën die in mijn hoofd zaten, wist zij mooi uit te werken.

Ik ben ontzettend blij met de goede hulp van Marit met als resultaat een prachtige website!"

shop santo beach

Het is écht heel makkelijk.

Je kunt het template natuurlijk gewoon gebruiken met de bijgeleverde lettertypes en kleuren. Maar als jij je eigen huisstijl toevoegt komt je website pas echt tot leven. Gelukkig heeft Showit daar speciale features voor.
Je hoeft maar één keer jouw lettertypes en kleuren in te voeren, en Showit past alles automatisch aan!

Weet je niet zeker welke kleuren en lettertypes bij jou bedrijf passen? Dan help ik je graag met mijn branding services. Stuur me een berichtje!

MAIL MIJ

DE TEMPLATES in actie zien?

Klanten showcase

BEKIJK SHOWCASE

Ben je benieuwd hoe de templates er bij anderen uit zien? Bekijk dan eens de showcase! Daarin heb ik allerlei websites opgenomen van klanten, uit verschillende branches. 

benieuwd of Showit bij jou past?

Doe de Showit Quiz!

Showit is een builder die bij heel veel ondernemers past, maar ik snap dat je het wel zeker wilt weten voor je een template overweegt. Ontdek of Showit een goede match is voor jou! Ik beloof je, je krijgt eerlijk antwoord ;)

DOE DE QUIZ!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang gratis tips over je website, marketing en nog veel meer als je lid wordt van de nieuwsbrief! 

Uiteraard kun je je op ieder moment weer afmelden (maar dat wil je vast niet ;))

Schrijf je direct in, helemaal gratis!

dus...

Ben jij er klaar voor
om je oude
website
jaloers
te gaan maken?

KIES JOUW TEMPLATE