voor vrouwelijke ondernemers die zelf de controle over hun eigen website willen

Showit templates

Naxos template

new in
  de shop

Naxos is een warm, romantisch thema voorzien van alle functies! Met een blog, shop en uitgebreid portfolio kun je er alle kanten mee op. Het thema is volledig geoptimaliseerd volgens alle designprincipes. 

HAVE A LOOK!

THEMA VOOR BLOGGERS, WEBSHOPS, CREATIVES EN FOTOGRAFEN

Santo Beach template

Santo Beach is een elegant, vrouwelijk thema waarbij alle aandacht naar jouw werk gaat. Er is veel ruimte voor je prachtige foto's en eigen signature. Het thema is volledig geoptimaliseerd volgens alle designprincipes. 

BEKIJK SANTO BEACH

THEMA VOOR BLOGGERS, CREATIVES EN FOTOGRAFEN

Kefalonia template

Kefalonia is een wat stoerder en eenvoudig thema. De handgeschreven details geven het een persoonlijke touch. Ideaal voor ondernemers die snel live willen gaan! Het thema is volledig geoptimaliseerd volgens alle designprincipes. 

TRY IT OUT!

THEMA VOOR BLOGGERS, CREATIVES EN FOTOGRAFEN

bekijk de templates

Toch hulp nodig? Je staat er niet alleen voor als je bij Studio MHilarius je template koopt. Dan ben ik er voor je! Dus vooruit, geen argumenten meer om niet NU jouw website aan te pakken! ;)

Ben jij klaar voor een prachtige én converterende website die je zelf kunt bijhouden?

Een werkende, goed uitziende website voor een fractie van de prijs dan wanneer je het zou uitbesteden

Plezier in het aanpassen van je website, want ik beloof je: werken met Showit is LEUK!

WAT IS SHOWIT?

Vergeet al die struggles met WordPress, laat de beperking van Wix achter je en neem voor eens en voor altijd de controle over je website. Met een Showit template krijg je die controle terug, en daarnaast..

Santo beach TEMPLATE

Een vrouwelijk en elegant thema, geschikt voor fotografen, creatives en bloggers. Inclusief portfolio.

MEER INFO

LIVE DEMO

De Showit templates

kefalonia TEMPLATE

Een vrouwelijk, stoer en eenvoudig thema. Ideaal als je weinig nodig hebt!  Inclusief portfolio.

MEER INFO

LIVE DEMO

naxos TEMPLATE

Een uitgebreid warm en romantisch thema, geschikt voor fotografen, creatives, coaches, bloggers en webshops.

MEER INFO

LIVE DEMO

Fems Fotografie

BEKIJK DE WEBSITE

"Voor een digibeet als ik was dit een ontzettende uitdaging en ik had het dan ook niet zonder haar gekund. Zo behulpzaam, bekwaam en geduldig als Marit voor mij is geweest, is zo fijn! Elke e-mail werd snel beantwoord en op alles kwam een oplossing. En het belangrijkste; ik ben mega blij met haar product en het eindresultaat."

SHOP HET TEMPLATE

Jikke Patist

BEKIJK DE WEBSITE

"Oh Marit, ik ben echt pas 3 seconden zelf bezig en I LOVE IT!  Echt wauw Marit, helemaal blij mee! Zo overzichtelijk en fijn kijkend 😍💃🏼 "

SHOP HET TEMPLATE

Danielle - Photodreamz

BEKIJK DE WEBSITE

"Marit heeft mij super goed geholpen om deze website snel te realiseren en dat heeft mij veel tijd bespaard. Ik heb mijn wensen en huisstijl doorgegeven en Marit is daarmee aan de slag gegaan. Ze had een goede planning en de communicatie was heel fijn en snel. Ideeën die in mijn hoofd zaten, wist zij mooi uit te werken. Ik ben ontzettend blij met de goede hulp van Marit met als resultaat een prachtige website!"

SHOP HET TEMPLATE

Maria Maaike

BEKIJK DE WEBSITE

"Door Marit haar harde werken, snelle communicatie en goede hulp staat mijn website online, nog geen maand later! Wat ik fijn vond is dat Marit alles visueel voor mij maakte. Als ik een vraag had liet zij mij d.m.v. foto’s en filmpjes zien waar ik moest zijn. Ik kan nu zelf alles aanpassen! Ik kan Marit en haar Showit templates aan iedereen aanraden!"

SHOP HET TEMPLATE

Alina Nieman

BEKIJK DE WEBSITE

"Marit heeft me ontzettend goed, duidelijk en snel geholpen! Kom op een nieuwe website in 1 week? En dan ziet die er ook nog eens perfect uit! Iets wat aan alle kanten laat zien ja dit is wie ik ben!
Ze heeft mij nieuwe dingen verteld waar ik nu lekker mee aan de slag kan! Een aanrader vanuit heel mijn hart!"

SHOP HET TEMPLATE

Ja echt, je bent nu al klaar om te lanceren! En lukt er iets niet? I'm here to the rescue.

lANCEREN MAAR!

Met behulp van de bijgeleverde Showit cursus kun je het template een beetje customizen, of helemaal aanpassen naar jouw wensen. Alles is mogelijk!

VOLG DE CURSUS & CUSTOMIZE

Kies een template dat bij jou past. Don't worry, je kunt het template nog helemaal aanpassen naar wat jij in je hoofd hebt!

KIES JE TEMPLATE

3

2

1

Live in 3 simpele stappen

zonder code!

Jep. Kijk maar:

Is het écht zo simpel?

STUUR ME EEN BERICHTJE!

Toch nog vragen?

Je hebt een domeinnaam nodig en als je ook wilt gaan bloggen, een WordPress blog. Heb je daar hulp bij nodig? Call me to the rescue!

WAT HEB IK NODIG OM TE BEGINNEN?

Je kunt kiezen voor een maandabonnement of een jaarabonnement. Het begint vanaf €17,- per maand, afhankelijk van wat je nodig hebt. Maar omdat jij straks nooit meer iemand anders hoeft in te huren om even snel je website aan te passen verdien je dat geld binnen no time terug ;)

HOEVEEL KOST HET OM SHOWIT TE GEBRUIKEN?

Natuurlijk! Kom je er toch niet uit of besteed je het gewoon liever uit, dan kom ik to the rescue! ;)
Bekijk de mogelijkheden voor Showit SOS >

kan jij me helpen met het vormgeven van mijn website?

Absoluut! Je krijgt bij het template een gratis Showit cursus. Daarin laat ik je precies zien hoe je alles aanpast. Je kunt het template een beetje aanpassen aan jouw huisstijl, of het template als basis gebruiken en je eigen vormgeving erop loslaten. Alles kan!

kan ik het TEMPLATE makkelijk zelf aanpassen?

Je hoeft niet 30 verschillende plug-ins te downloaden om je website werkend te krijgen, je website crasht nooit, je hoeft niets te weten van HTML, CSS of PHP en je kunt alles zelf doen. En het allerbeste: Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

waarom zou ik showit gebruiken ipv wordpress?

Showit is een drag & drop builder. Je kunt hiermee zelf een goed vindbare en good looking website bouwen zonder kennis van code! Deze website, én mhilarius.nl zijn allebei met Showit gebouwd. 
Lees hier meer >

Wat is showit?

Veelgestelde vragen

Mijn doel is om te laten zien dat jij het ZELF kunt. Jij kunt zelf je website bouwen, aanpassen en precies maken hoe je wilt.

Ik heb jaren geklooid met WordPress, Wix, Weelby, noem maar op. Ik heb met meerdere developers samengewerkt om mijn website te bouwen. Maar als ondernemer wil je gewoon zelf de controle hebben over je website. Het is immers de online versie van jou en je bedrijf. 

Omdat ik weet hoe het voelt om meer te willen, maar niet te weten hoe, wil ik daar nu andere ondernemers mee gaan helpen. Want het 'hoe', dat kan ik voor je regelen.

Of je het nu helemaal zelf doet of met een beetje hulp van mij, bij Studio MHilarius heb JIJ de volledige controle over je website en kun je trots op niemand anders dan jezelf zijn! 

meer over mij

klik hier!

nog niet overtuigd dat showit echT                             is?

fantastisch

Snap ik! Je wil natuurlijk een weloverwogen keuze maken. Maar klik even op de knop, dan ga ik je twijfels wegnemen!

Let's Update!

Ontvang tips, kortingen en nieuwtjes

Af en toe een gezellig mailtje van mij met nuttige informatie, nieuwtjes over kortingen en lanceringen en als eerste op de hoogte zijn? Wordt lid van de nieuwsbrief!

MELD JE GRATIS AAN!

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY