Customizable Showit templates

Vergeet al die struggles met WordPress, laat de beperking van Wix achter je en neem voor eens en voor altijd de controle over je website! Met een Showit template heb jij volledige controle over elk detail op je website, ook zonder code-kennis.

voor creatieve ondernemers

bekijk de templates

voor je verder gaat..

Waarom een Showit template?

Een Showit template is vele malen goedkoper dan het uitbesteden van een custom made website

Je kunt zelf gemakkelijk je website updaten (foto's aan je portfolio toevoegen, teksten wijzigen, pagina's toevoegen of verwijderen, etc)

Alle thema's zijn helemaal SEO proof door Showit's build-in SEO tools

Je krijgt een gratis Showit dummy course bij je thema waarin ik je alles uitleg over Showit

Nooit meer eindeloos trage websites door de grote hoeveelheid plug-ins, Showit is super snel!

Geen gedoe met code of technische aanpassingen, bij Showit werkt alles met drag & drop 

MEER INFO

LIVE DEMO

Santo Beach is een elegant, vrouwelijk thema waarbij alle aandacht naar jouw werk gaat. De uitstraling is clean en fris en perfect voor ondernemers of fotografen met een kleine business.

€219,- EXCL. BTW

Santo Beach

De Showit templates

MEER INFO

LIVE DEMO

Kea is een pastelkleurig thema. Fris, en lente-achtig met ronde vormen. Dit thema is helemaal ingericht voor ondernemers die zich focussen op coaching en workshops. Maar ook een portfolio is inclusief!

€259,- EXCL. BTW

Kea

MEER INFO

LIVE DEMO

Naxos is een warm, romantisch thema voorzien van alle functies! Met een blog, shop en uitgebreid portfolio kun je er alle kanten mee op. Ideaal voor ondernemers met toekomstdromen!

€259,- EXCL. BTW

Naxos

MEER INFO

LIVE DEMO

Kefalonia is een wat stoerder en eenvoudig thema. De handgeschreven details geven het een persoonlijke touch. Ideaal voor fotografen die snel live willen gaan!

€159,- EXCL. BTW

Kefalonia

nieuw!

klik hier!

nog niet overtuigd dat showit echT                             is?

fantastisch

Snap ik! Je wil natuurlijk een weloverwogen keuze maken. Maar klik even op de knop, dan ga ik je twijfels wegnemen!

Andries Marion

BEKIJK DE WEBSITE

Ik ben super blij met het resultaat. De website is echt een pareltje! Dit was precies wat ik in gedachten had. De professionele uitstraling, de toegankelijkheid, een nieuwe huisstijl en branding. Ik wil je heel erg bedanken voor je geduld, je duidelijke en concrete uitleg, je hulp, je tips en ideeën… De samenwerking was gewoonweg in 1 woord: top! Twijfel je om een webdesigner in te schakelen dan raad ik echt aan om voor Marit te kiezen. 

SHOP HET TEMPLATE

Marlot Bakker

BEKIJK DE WEBSITE

Door de blogs van Marit over Showit was ik snel om; ik stapje over van Wordpress naar Showit en oh… wat werkt dat fijn!
Ik heb binnen slechts twee (!) weken een website kunnen neerzetten waar ik enorm trots op ben. Mijn nieuwe website past veel beter bij mij als fotograaf, kan ik snel en makkelijk aanpassen en is super gebruiksvriendelijk voor mijn bezoekers. Echt enorm blij mee!!

SHOP HET TEMPLATE

Fotolina

BEKIJK DE WEBSITE

"Met mijn perfectionisme weet ik heel goed wat ik wil en dat was en is vooral niet standaard. Gelukkig is Marit niet standaard. Met een volledig custom made website heb ik nu eindelijk de website die ik altijd wou hebben.
Als ik een vraag had kreeg ik altijd snel en een uitgebreid antwoord terug. Voor een eventuele uitbreiding van mijn website weet ik naar wie ik toe ga…. ;-)Een aanrader!"

Fems Fotografie

BEKIJK DE WEBSITE

"Voor een digibeet als ik was dit een ontzettende uitdaging en ik had het dan ook niet zonder haar gekund. Zo behulpzaam, bekwaam en geduldig als Marit voor mij is geweest, is zo fijn! Elke e-mail werd snel beantwoord en op alles kwam een oplossing. En het belangrijkste; ik ben mega blij met haar product en het eindresultaat."

SHOP HET TEMPLATE

Jikke Patist

BEKIJK DE WEBSITE

"Oh Marit, ik ben echt pas 3 seconden zelf bezig en I LOVE IT!  Echt wauw Marit, helemaal blij mee! Zo overzichtelijk en fijn kijkend 😍💃🏼 "

SHOP HET TEMPLATE

Danielle - Photodreamz

BEKIJK DE WEBSITE

"Marit heeft mij super goed geholpen om deze website snel te realiseren en dat heeft mij veel tijd bespaard. Ik heb mijn wensen en huisstijl doorgegeven en Marit is daarmee aan de slag gegaan. Ze had een goede planning en de communicatie was heel fijn en snel. Ideeën die in mijn hoofd zaten, wist zij mooi uit te werken. Ik ben ontzettend blij met de goede hulp van Marit met als resultaat een prachtige website!"

SHOP HET TEMPLATE

Maria Maaike

BEKIJK DE WEBSITE

"Door Marit haar harde werken, snelle communicatie en goede hulp staat mijn website online, nog geen maand later! Wat ik fijn vond is dat Marit alles visueel voor mij maakte. Als ik een vraag had liet zij mij d.m.v. foto’s en filmpjes zien waar ik moest zijn. Ik kan nu zelf alles aanpassen! Ik kan Marit en haar Showit templates aan iedereen aanraden!"

SHOP HET TEMPLATE

Alina Nieman

BEKIJK DE WEBSITE

"Marit heeft me ontzettend goed, duidelijk en snel geholpen! Kom op een nieuwe website in 1 week? En dan ziet die er ook nog eens perfect uit! Iets wat aan alle kanten laat zien ja dit is wie ik ben!
Ze heeft mij nieuwe dingen verteld waar ik nu lekker mee aan de slag kan! Een aanrader vanuit heel mijn hart!"

SHOP HET TEMPLATE

Ja echt, je bent nu al klaar om te lanceren! En lukt er iets niet? I'm here to the rescue.

lANCEREN MAAR!

Met behulp van de bijgeleverde Showit cursus kun je het template een beetje customizen, of helemaal aanpassen naar jouw wensen. Alles is mogelijk!

VOLG DE CURSUS & CUSTOMIZE

Kies een template dat bij jou past. Don't worry, je kunt het template nog helemaal aanpassen naar wat jij in je hoofd hebt!

KIES JE TEMPLATE

3

2

1

Live in 3 simpele stappen

zonder code!

Jep. Kijk maar:

Is het écht zo simpel?

STUUR ME EEN BERICHTJE!

toch nog vragen?

Je hebt een domeinnaam nodig en als je ook wilt gaan bloggen, een WordPress blog. Heb je daar hulp bij nodig? Call me to the rescue!

WAT HEB IK NODIG OM TE BEGINNEN?

Je kunt kiezen voor een maandabonnement of een jaarabonnement. Het begint vanaf €17,- per maand, afhankelijk van wat je nodig hebt. Maar omdat jij straks nooit meer iemand anders hoeft in te huren om even snel je website aan te passen verdien je dat geld binnen no time terug ;)

HOEVEEL KOST HET OM SHOWIT TE GEBRUIKEN?

Natuurlijk! Kom je er toch niet uit of besteed je het gewoon liever uit, dan kom ik to the rescue! ;)
Bekijk de mogelijkheden voor Showit SOS

kan jij me helpen met het vormgeven van mijn website?

Absoluut! Je krijgt bij het template een gratis Showit cursus. Daarin laat ik je precies zien hoe je alles aanpast. Je kunt het template een beetje aanpassen aan jouw huisstijl, of het template als basis gebruiken en je eigen vormgeving erop loslaten. Alles kan!

kan ik het TEMPLATE makkelijk zelf aanpassen?

Je hoeft niet 30 verschillende plug-ins te downloaden om je website werkend te krijgen, je website crasht nooit, je hoeft niets te weten van HTML, CSS of PHP en je kunt alles zelf doen. En het allerbeste: Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

waarom zou ik showit gebruiken ipv wordpress?

Showit is een drag & drop builder. Je kunt hiermee zelf een goed vindbare en good looking website bouwen zonder kennis van code! Deze website, én mhilarius.nl zijn allebei met Showit gebouwd. 
Lees hier meer >

Wat is showit?

Veelgestelde vragen

Mijn doel is om te laten zien dat jij het ZELF kunt. Jij kunt zelf je website bouwen, aanpassen en precies maken hoe je wilt.

Ik heb jaren geklooid met WordPress, Wix, Weelby, noem maar op. Ik heb met meerdere developers samengewerkt om mijn website te bouwen. Maar als ondernemer wil je gewoon zelf de controle hebben over je website. Het is immers de online versie van jou en je bedrijf. 

Omdat ik weet hoe het voelt om meer te willen, maar niet te weten hoe, wil ik daar nu andere ondernemers mee gaan helpen. Want het 'hoe', dat kan ik voor je regelen.

Of je het nu helemaal zelf doet of met een beetje hulp van mij, bij Studio MHilarius heb JIJ de volledige controle over je website en kun je trots op niemand anders dan jezelf zijn! 

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY