jouw website verbeteren? download gratis het e-book: 30 geniale webdesign tips! download gratis >

GA ZELF AAN DE SLAG MET DE

DIY website kit

Je gaat zelf aan de slag met je Showit website template en ik help je als het nodig is. Je krijgt een gratis cursus zodat je precies weet waar alle knoppen zetten! Voor alle ondernemers die 100% controle willen.

DE TEMPLATE SHOP

kosten besparen?

Showit templates: In 3 stappen lanceren

1. KIES JE TEMPLATE

Kies een template dat bij jou past. Don't worry, je kunt het template nog helemaal aanpassen naar wat jij in je hoofd hebt!
Bekijk de templates

2. CUSTOMIZE

Met behulp van de bijgeleverde Showit cursus kun je het template een beetje customizen, of helemaal aanpassen naar jouw wensen. Alles is mogelijk!

3. BLOG EN LAUNCH

Heb je een blog? Dan moet je deze nog even koppelen of aanmaken bij WordPress. En dan ben je klaar om te lanceren!

Kea template

comsing soon

Kea is een pastelzacht thema met ronde vormen. Er is meer dan genoeg ruimte voor workshops, coachingsdiensten, blogs en veel meer! Een ideaal thema voor de ondernemer die wil kunnen groeien.

COMING SOON

THEMA VOOR BLOGGERS, COACHES, EDUCATORS, CREATIVES EN FOTOGRAFEN

Naxos template

new in
  de shop

Naxos is een warm, romantisch thema voorzien van alle functies! Met een blog, shop en uitgebreid portfolio kun je er alle kanten mee op. Het thema is volledig geoptimaliseerd volgens alle designprincipes. 

HAVE A LOOK!

THEMA VOOR BLOGGERS, WEBSHOPS, CREATIVES EN FOTOGRAFEN

Santo Beach template

Santo Beach is een elegant, vrouwelijk thema waarbij alle aandacht naar jouw werk gaat. Er is veel ruimte voor je prachtige foto's en eigen signature. Het thema is volledig geoptimaliseerd volgens alle designprincipes. 

BEKIJK SANTO BEACH

THEMA VOOR BLOGGERS, CREATIVES EN FOTOGRAFEN

Kefalonia template

Kefalonia is een wat stoerder en eenvoudig thema. De handgeschreven details geven het een persoonlijke touch. Ideaal voor ondernemers die snel live willen gaan! Het thema is volledig geoptimaliseerd volgens alle designprincipes. 

TRY IT OUT!

THEMA VOOR BLOGGERS, CREATIVES EN FOTOGRAFEN

Jep. Kijk maar:

Is het écht zo simpel?

Toch wat hulp nodig? Geen probleem! Ik bied verschillende services aan.

help!

Showit migratie- & customization service

01

Ik pas het template aan aan jouw huisstijl en kleuren

Je website kan met een paar dagen al live

Heb jij een template op het oog en wil je overstappen van een ander platform naar Showit?  Dan ben ik er voor je om je op weg te helpen! Ik maak alles helemaal voor je in orde, zet alle content van je oude website over en daarna kun je dan gewoon weer lekker zelf bouwen als je dat wilt. You're in control!

DOE MIJ DIE SERVICE MAAR!

Perfect voor als je niet de tijd hebt om Showit te leren en je een beetje overweldigd wordt door alle opties. Ik kan het allemaal voor je regelen! Laat de stress lekker los, want I GOT YOUR BACK! :)

BEKIJK DE TEMPLATES

Ik voeg al jouw eigen afbeeldingen en teksten van je oude website toe aan het thema volgens het design

Gratis toegang tot de Online Showit Cursus zodat jij na het opstarten zelf je website kunt aanpassen

Ik koppel je domein, je blog, je Instagram, je contactformulieren en social media. Dan heb ik het moeilijkste vast voor je gedaan ;)

KOSTEN: €50,- per uur (ex Btw)

Showit SOS: Hulp per uur

02

Ik kan je helpen met je design, nieuwe pagina's, je koppelingen, je teksten, wat je maar wilt!

Hulp online (via een Zoom call) of als je liever face to face werkt, kun je hier langskomen op kantoor (in Alkmaar)

Stel al je vragen die je hebt over je website

Zijn het slechts kleine dingen waar je tegenaan loopt en wil je dat ik even mee kijk? Of is het 2 uur 's nachts en moet je je beheersen om je laptop niet uit het raam te gooien omdat het gewoon NIET lukt? Geen probleem, dat doe ik graag! Je kan mij ook gewoon een uurtje inhuren voor een online call, of je komt langs op mijn kantoor. Dan kijken we samen wat ik voor je kan doen!

BOEK EEN SOS-SESSIE!

KOSTEN: €50 per uur (vanaf 1 uur, ex btw)

Branding

03

Brandboard (shapes, lettertypes, stijlelementen) en kleurenpalet

Heb je Pinterest borden vol met logo's die je mooi vindt, kleurenschema's die je aanspreken, maar ben je nog steeds niet blij met je eigen branding? Daar moeten we dan heel snel wat aan doen. Het liefst vóór jij aan je nieuwe website begint, zodat je het thema meteen naar je nieuwe stijl kunt aanpassen.

Ik bied verschillende diensten aan om jouw branding naar een hoger niveau te tillen.

IK HEB HULP NODIG MET MIJN BRANDING

Zo ben je er echt zeker van dat jouw website er top uit ziet en helemaal past bij jouw bedrijf!

Brandfotoshoot voor je sociale media en 'about me' page

Na 40+ websites te hebben gemaakt voor diverse bedrijven weet ik wat werkt.

ik ben Marit

En ik weet ook hoe je dat er tegelijkertijd goed uit kan laten zien! 
Veel standaard website templates zien er mooi uit, maar zijn niet geoptimaliseerd om klanten binnen te halen én ze zijn niet makkelijk aan te passen. Dat kan veel beter! Ik ben er helemaal klaar voor om jou te verlossen van al die website struggles.

Lees meer over mij

Marlot Bakker

BEKIJK DE WEBSITE

Door de blogs van Marit over Showit was ik snel om; ik stapje over van Wordpress naar Showit en oh… wat werkt dat fijn!
Ik heb binnen slechts twee (!) weken een website kunnen neerzetten waar ik enorm trots op ben. Mijn nieuwe website past veel beter bij mij als fotograaf, kan ik snel en makkelijk aanpassen en is super gebruiksvriendelijk voor mijn bezoekers. Echt enorm blij mee!!

SHOP HET TEMPLATE

Fems Fotografie

BEKIJK DE WEBSITE

"Voor een digibeet als ik was dit een ontzettende uitdaging en ik had het dan ook niet zonder haar gekund. Zo behulpzaam, bekwaam en geduldig als Marit voor mij is geweest, is zo fijn! Elke e-mail werd snel beantwoord en op alles kwam een oplossing. En het belangrijkste; ik ben mega blij met haar product en het eindresultaat."

SHOP HET TEMPLATE

Jikke Patist

BEKIJK DE WEBSITE

"Oh Marit, ik ben echt pas 3 seconden zelf bezig en I LOVE IT!  Echt wauw Marit, helemaal blij mee! Zo overzichtelijk en fijn kijkend 😍💃🏼 "

SHOP HET TEMPLATE

Danielle - Photodreamz

BEKIJK DE WEBSITE

"Marit heeft mij super goed geholpen om deze website snel te realiseren en dat heeft mij veel tijd bespaard. Ik heb mijn wensen en huisstijl doorgegeven en Marit is daarmee aan de slag gegaan. Ze had een goede planning en de communicatie was heel fijn en snel. Ideeën die in mijn hoofd zaten, wist zij mooi uit te werken. Ik ben ontzettend blij met de goede hulp van Marit met als resultaat een prachtige website!"

SHOP HET TEMPLATE

Maria Maaike

BEKIJK DE WEBSITE

"Door Marit haar harde werken, snelle communicatie en goede hulp staat mijn website online, nog geen maand later! Wat ik fijn vond is dat Marit alles visueel voor mij maakte. Als ik een vraag had liet zij mij d.m.v. foto’s en filmpjes zien waar ik moest zijn. Ik kan nu zelf alles aanpassen! Ik kan Marit en haar Showit templates aan iedereen aanraden!"

SHOP HET TEMPLATE

Alina Nieman

BEKIJK DE WEBSITE

"Marit heeft me ontzettend goed, duidelijk en snel geholpen! Kom op een nieuwe website in 1 week? En dan ziet die er ook nog eens perfect uit! Iets wat aan alle kanten laat zien ja dit is wie ik ben!
Ze heeft mij nieuwe dingen verteld waar ik nu lekker mee aan de slag kan! Een aanrader vanuit heel mijn hart!"

SHOP HET TEMPLATE

STUUR ME EEN BERICHTJE!

toch nog vragen?

Je hebt een domeinnaam nodig en als je ook wilt gaan bloggen, een WordPress blog. Heb je daar hulp bij nodig? Call me to the rescue!

WAT HEB IK NODIG OM TE BEGINNEN?

Je kunt kiezen voor een maandabonnement of een jaarabonnement. Het begint vanaf €17,- per maand, afhankelijk van wat je nodig hebt. Maar omdat jij straks nooit meer iemand anders hoeft in te huren om even snel je website aan te passen verdien je dat geld binnen no time terug ;)

HOEVEEL KOST HET OM SHOWIT TE GEBRUIKEN?

Natuurlijk! Kom je er toch niet uit of besteed je het gewoon liever uit, dan kom ik to the rescue! ;)
Bekijk de mogelijkheden voor Showit SOS

kan jij me helpen met het vormgeven van mijn website?

Absoluut! Je krijgt bij het template een gratis Showit cursus. Daarin laat ik je precies zien hoe je alles aanpast. Je kunt het template een beetje aanpassen aan jouw huisstijl, of het template als basis gebruiken en je eigen vormgeving erop loslaten. Alles kan!

kan ik het TEMPLATE makkelijk zelf aanpassen?

Je hoeft niet 30 verschillende plug-ins te downloaden om je website werkend te krijgen, je website crasht nooit, je hoeft niets te weten van HTML, CSS of PHP en je kunt alles zelf doen. En het allerbeste: Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

waarom zou ik showit gebruiken ipv wordpress?

Showit is een drag & drop builder. Je kunt hiermee zelf een goed vindbare en good looking website bouwen zonder kennis van code! Deze website, én mhilarius.nl zijn allebei met Showit gebouwd. 
Lees hier meer >

Wat is showit?

Veelgestelde vragen

vragen?

heb je vragen of twijfels? STUUR ME GEWOON EEN BERICHTJE!

De quickscan

Direct tips ontvangen voor jouw website?

Heb jij al een website en wil je graag wat tips ontvangen? Bestel dan een Quickscan. Jij koopt de scan voor slechts €25,-, en dan krijg je een mailtje van mij met informatie om je website op te sturen. Daarna krijg je binnen 5 werkdagen een video terug vol met tips en tricks om jouw website nóg beter te maken!

bestel de quickscan

Ik ben heel benieuw wat ik voor jou kan doen! Vul onderstaand formulier in of e-mail me direct naar:
info@studiomhilarius.nl

Contact

Zullen wij samenwerken?

Dankjewel voor je bericht!

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY