Op zoek naar iets wat net even anders dan anders is? Dan is dit moderne, VOGUE magazine inspired template perfect voor jou.

Dit thema zit vol met toffe animaties, statement teksten, veel ruimte voor foto én video, en pakt echt je aandacht. Inclusief blog, gallerijen en shop template, dus geschikt voor iedere ondernemer.

€299,- excl. btw

Te gebruiken met een showit account
dit template gebruikt gratis fonts
dit template gebruikt stock foto's
+ gratis stappenplan
+ gratis seo checklist
+ gratis showit dummy course

aanschaffen

bekijk demo

Importeer het thema

Met de share key die je ontvangt importeer je het thema in jouw Showit account.

Customize

Met hulp van de bijgeleverde Showit Dummy cursus pas je het template aan naar je eigen wensen.

Koppelen en lanceren!

Koppel je domein aan je nieuwe Showit website, en je bent ready to go! Easy peasy, toch?

Over Staten Island

Het moderne Staten Island Showit template is ontworpen voor allerlei soorten ondernemers, maar in de demo ingericht op coaches. Je vind er ook 2 verschillende soorten galerijen voor je portfolio, en een ruimte om een shop op te zetten (in combinatie met Shopify).

Er is ook een pagina voor educatie, het verkopen van e-books, presets en gratis downloads. Dat maakt het template extra geschikt voor coaches of ondernemers die workshops geven. 

aanschaffen

bekijk demo

Staten Island showcase

mijn templates in het wild

De Showit templates kunnen voor iedereen gebruikt worden! Welke stijl je ook maar wilt voor je website, met een paar kliks transformeer jij het thema en geef je het een unieke look. Hier kun je zien wat andere klanten van Studio MHilarius met het thema hebben gedaan.

Waarom dit Showit template een goede keuze is:

Dit template heeft een unieke, moderne look en geeft je meteen een eigen, opvallende uitstraling

Je kunt zelf super makkelijk foto's toevoegen, teksten wijzigen, hele pagina's aanpassen, alles wat je wilt!

Alle websites zijn helemaal seo-proof en ga je met gratis tips van mij optimaliseren

Het Showit template is super snel, dus je hebt nooit meer last van een traag ladende website!

Ik heb gebruik gemaakt van alle design principes en het design uitgebreid getest. Jouw template is specifiek ontworpen om klanten binnen te halen!

En ik ben gelukkig niet de enige die er zo over denkt...

"De overstap naar Showit was zo fijn. Ideaal dat je je wijzigingen meteen kunt zien!"

SJANA WOLTHUIS - JNSW

Al jaren wilde ik een nieuwe site, maar bleef maar uitstellen. Voor mijn gevoel was het zoveel werk en daar had ik toch de tijd niet voor, toch? Maar gooi dat idee overboord. Zodra je Marit in de arm neemt, zijn al je zorgen voorbij. Marit begeleid je van begin tot eind in het traject.

Weet je niet wat je wilt? Geen probleem, Marit denkt met je mee en binnen no time staat er een website die je laat glimlachen van oor tot oor. Marit is ontzettend flexibel en ik voelde me geen moment teveel bij haar. Geloof me, zoek niet verder, Marit is degene die je zoekt!

SHOP STATEN ISLAND

"Zelfs een digibeet als ik heeft dit voor elkaar gekregen!"

FEMKE - FEMS FOTOGRAFIE

"Al langere tijd volg ik Marit, haar website heeft zoveel toffe extra’s voor fotografen. En toen de e-mail voorbij kwam waarin zij haar nieuwe aanbod presenteerde hoefde ik niet lang te denken. Voor een digibeet als ik was dit een ontzettende uitdaging en ik had het dan ook niet zonder haar gekund.

Zo behulpzaam, bekwaam en geduldig als Marit voor mij is geweest, is zo fijn! Elke e-mail werd snel beantwoord en op alles kwam een oplossing.
En het belangrijkste; ik ben mega blij met haar product en het eindresultaat."

SHOP kefalonia

"Mijn website is echt een reflectie van mezelf geworden. Nog steeds zo blij mee!"

andries marion

Marit, ik ben je ontzettend dankbaar voor het ontwerpen van mijn gloednieuwe website. Ik ben super blij met het resultaat. De website is echt een pareltje!
Dit was precies wat ik in gedachten had. De professionele uitstraling, de toegankelijkheid, een nieuwe huisstijl en branding.

 Marit staat open voor elk voorstel en als er gaandeweg een probleem optreedt, is dit in no time opgelost. De samenwerking was gewoonweg in 1 woord: top!
Twijfel je om een webdesigner in te schakelen dan raad ik echt aan om voor Marit te kiezen!

SHOP naxos

"Ik heb nu eindelijk een website die echt bij mij past!"

sietsanne scheppink

Je expertise, je advies, je creativiteit, het meedenken, mij iets uitlaten zoeken, er voor mij zijn als achtervang bij vragen… én je enthousiasme over Showit! Dat gaf mij echt precies wat ik nodig had om eindelijk over te stappen naar zo'n website van Showit.

Je bent een topper! Dankzij jou heb ik nu een website die écht bij mij past! Super bedankt 🙏

SHOP SANTO BEACH

"Ik heb in slechts 2 weken mijn hele website neer kunnen zetten!"

marlot bakker

Door de blogs van Marit over Showit was ik snel om; ik stapje over van Wordpress naar Showit en oh… wat werkt dat fijn! Ik heb binnen slechts twee (!) weken een website kunnen neerzetten waar ik enorm trots op ben.

Mijn nieuwe website past veel beter bij mij als fotograaf, kan ik snel en makkelijk aanpassen en is super gebruiksvriendelijk voor mijn bezoekers. Echt enorm blij mee!!

SHOP SANTO BEACH

"Ik kan StudioMHilarius echt vanuit heel mijn hart aanraden!"

alina nieman

Marit heeft me ontzettend goed, duidelijk en snel geholpen!
Kom op een nieuwe website in 1 week? En dan ziet die er ook nog eens perfect uit! Iets wat aan alle kanten laat zien ja dit is wie ik ben!

Ze heeft mij nieuwe dingen verteld waar ik nu lekker mee aan de slag kan! Een aanrader vanuit heel mijn hart!

SHOP SANTO BEACH

"Marit heeft me zo veel tijd bespaard en al mijn ideeen uitgewerkt!"

danielle - photodreamz

"Marit heeft mij super goed geholpen om deze website snel te realiseren en dat heeft mij veel tijd bespaard. Ik heb mijn wensen en huisstijl doorgegeven en Marit is daarmee aan de slag gegaan.
Ze had een goede planning en de communicatie was heel fijn en snel. Ideeën die in mijn hoofd zaten, wist zij mooi uit te werken.

Ik ben ontzettend blij met de goede hulp van Marit met als resultaat een prachtige website!"

SHOP SANTO BEACH

Om dit template te gebruiken heb je een Showit account nodig, en een domeinnaam. Je kunt hier een Showit account aanmaken. Wil je een blog? Kies dan het Basic blog pakket. Geen blog nodig? Dan is het goedkoopste pakket voldoende. Een domeinnaam kun je aanschaffen waar jij maar wilt. Ik werk meestal samen met Hostnet.

Je kunt kiezen voor een maandabonnement of een jaarabonnement. Het begint vanaf €17,- per maand, afhankelijk van wat je nodig hebt. Maar omdat jij straks nooit meer iemand anders hoeft in te huren om even snel je website aan te passen verdien je dat geld binnen no time terug ;)

Dat kan zeker! Zorg dat je eerst je nieuwe Showit website maakt. Ben je tevreden en klaar om live te gaan? Verwijs dan je domein door van je oude website, naar je nieuwe Showit website. Zeg daarna pas je hosting op van je oude website. 
Hulp nodig? Stuur me een berichtje, dan kan ik je helpen migreren.

Ieder Showit template van Studio MHilarius heeft ook een ingebouwde blog. Dit design van de blog is net als de rest van de website in Showit gemaakt. Het bloggen zelf doe je echter in WordPress. Waarom? Omdat WordPress daar nu eenmaal heel goed in is! Zo heb je het beste van 2 werelden. Showit regelt alles wat WordPress betreft, dus daar hoef jij niets voor te doen.

Absoluut! Showit is prima geschikt voor online shops of kleinere offline shops. Je kunt gebruik maken van een shop integratie om online producten te verkopen op Showit. Je kunt kiezen voor Shopify (Lite), ThriveCart, of Plug & Pay. Twijfel je of jouw shop geschikt is voor Showit? Stuur mij dan een berichtje.

ALLES! De kleuren, de lettertypes, de indeling, het aantal pagina's, het menu, de footer... Moet ik nog even doorgaan? Het template is enkel je basis. Je kan het helemaal zo laten, of volledig omgooien. Wat jij maar wilt!

Al mijn templates hebben een goede basis voor SEO. Showit biedt allerlei opties om je pagina titels, meta beschrijvingen en afbeeldingtitels gemakkelijk aan te passen. Bij je template ontvang je een gratis SEO checklist, en ik geef je tussendoor ook allerlei tips zodat je verzekerd bent van perfecte SEO.

Showit regelt zelf de hosting van je website. Zo ben je verzekerd van snelle websites die altijd live blijven staan. De hosting zit dus bij de prijs in! Het domein moet je wel zelf regelen en zelf doorverwijzen naar Showit. Als je daar hulp bij nodig heeft, kun je gebruik maken van mijn domein-service. Stuur me daarvoor een berichtje!

Zeker kan ik dat! En ik doe het graag. Ik kan alles van begin tot eind van je overnemen, of je alleen bij bepaalde stappen bij staan. Wat jij maar wilt! Je kunt op deze pagina alle opties bekijken.

Ik denk het wel. Maar zeker weten doe ik het natuurlijk niet. Stuur me een berichtje op instagram (@studio.mhilarius) of via de mail (info@studiomhilarius.nl). Dan kunnen we het er even over hebben en kan ik je advies geven. Dat advies is altijd helemaal eerlijk, ik zal het ook zeggen als ik denk dat een andere builder toch beter voor je is (al komt dat niet vaak voor... ;)).

Veelgestelde Showit vragen

Om dit template te gebruiken heb je een Showit account nodig, en een domeinnaam. Je kunt hier een Showit account aanmaken. Wil je een blog? Kies dan het Basic blog pakket. Geen blog nodig? Dan is het goedkoopste pakket voldoende. Een domeinnaam kun je aanschaffen waar jij maar wilt. Ik werk meestal samen met Hostnet.

+ Wat heb ik nodig om dit template te gebruiken?

Je kunt kiezen voor een maandabonnement of een jaarabonnement. Het begint vanaf €17,- per maand, afhankelijk van wat je nodig hebt. Maar omdat jij straks nooit meer iemand anders hoeft in te huren om even snel je website aan te passen verdien je dat geld binnen no time terug ;)

+ Hoe veel kost Showit?

Dat kan zeker! Zorg dat je eerst je nieuwe Showit website maakt. Ben je tevreden en klaar om live te gaan? Verwijs dan je domein door van je oude website, naar je nieuwe Showit website. Zeg daarna pas je hosting op van je oude website. 
Hulp nodig? Stuur me een berichtje, dan kan ik je helpen migreren.

+ Kan ik zomaar naar Showit overstappen?

Ieder Showit template van Studio MHilarius heeft ook een ingebouwde blog. Dit design van de blog is net als de rest van de website in Showit gemaakt. Het bloggen zelf doe je echter in WordPress. Waarom? Omdat WordPress daar nu eenmaal heel goed in is! Zo heb je het beste van 2 werelden. Showit regelt alles wat WordPress betreft, dus daar hoef jij niets voor te doen.

+ Hoe werkt de WordPress blog met Showit?

Absoluut! Showit is prima geschikt voor online shops of kleinere offline shops. Je kunt gebruik maken van een shop integratie om online producten te verkopen op Showit. Je kunt kiezen voor Shopify (Lite), ThriveCart, of Plug & Pay. Twijfel je of jouw shop geschikt is voor Showit? Stuur mij dan een berichtje.

+ Kan ik ook een shop gebruiken met Showit?

ALLES! De kleuren, de lettertypes, de indeling, het aantal pagina's, het menu, de footer... Moet ik nog even doorgaan? Het template is enkel je basis. Je kan het helemaal zo laten, of volledig omgooien. Wat jij maar wilt!

+ Wat kan ik aanpassen aan het template?

Al mijn templates hebben een goede basis voor SEO. Showit biedt allerlei opties om je pagina titels, meta beschrijvingen en afbeeldingtitels gemakkelijk aan te passen. Bij je template ontvang je een gratis SEO checklist, en ik geef je tussendoor ook allerlei tips zodat je verzekerd bent van perfecte SEO.

+ Hoe zit het met SEO?

Showit regelt zelf de hosting van je website. Zo ben je verzekerd van snelle websites die altijd live blijven staan. De hosting zit dus bij de prijs in! Het domein moet je wel zelf regelen en zelf doorverwijzen naar Showit. Als je daar hulp bij nodig heeft, kun je gebruik maken van mijn domein-service. Stuur me daarvoor een berichtje!

+ Hoe zit het met hosting en domeinen?

Zeker kan ik dat! En ik doe het graag. Ik kan alles van begin tot eind van je overnemen, of je alleen bij bepaalde stappen bij staan. Wat jij maar wilt! Je kunt op deze pagina alle opties bekijken.

+ Kun jij me helpen met de website?

Ik denk het wel. Maar zeker weten doe ik het natuurlijk niet. Stuur me een berichtje op instagram (@studio.mhilarius) of via de mail (info@studiomhilarius.nl). Dan kunnen we het er even over hebben en kan ik je advies geven. Dat advies is altijd helemaal eerlijk, ik zal het ook zeggen als ik denk dat een andere builder toch beter voor je is (al komt dat niet vaak voor... ;)).

+ Past Showit bij mij?

antwoord op je vraag:

dus...
Ben jij er klaar voor
om je oude
website
jaloers
te gaan maken?

aanschaffen

bekijk demo