jouw website verbeteren? download gratis het e-book: 30 geniale webdesign tips! download gratis >

Webdesign voor 

creatives

Branding

Showit SOS: Hulp per uur

Showit migratie & customization service

Opstarthulp om je op weg te helpen met je template!

Ideaal voor designklusjes, plotselinge problemen en alle overige vragen! Online en offline contact mogelijk.

Twijfel je over de vormgeving van je merk of heb je foto's nodig voor op je website? I'm your girl!

LEES MEER.. >

LEES MEER.. >

LEES MEER.. >

01.

02.

03.

Website & marketing coaching

Sparren over hoe je je website kunt inrichten/verbeteren en hoe je met je bedrijf een stap verder kunt zetten? Let's call!

LEES MEER.. >

04.

bekijk hoe ik jou ga helpen

Ik heb er ook gestaan en ugh, wat een gedoe. Dat gedoe ga ik jou lekker besparen, want I'M HERE TO SAVE YOU!

Een 'meh' website te hebben die gewoon maar NIET wil worden zoals je wilt

Een sterk merk en branding te hebben wat je maar niet op je website gevisualiseerd krijgt

Gek te worden van vreselijke websitebuilders, foto's die elke keer weer verschuiven en problemen die ontstaan zonder dat je enig idee hebt hoe ze op te lossen

'Je website sprak me zo aan, dus ik heb je meteen een berichtje gestuurd!'. Dat zijn de berichten die je in je inbox wil krijgen, toch? Ik weet dat je er helemaal klaar voor bent. Maar ik weet ook hoe het is om daar maar niet te komen.. Of hoe het is om:

Jij wil gewoon een goede website!

OF GA ZELF AAN DE SLAG!

liefst nu.

Na 40+ websites te hebben gemaakt voor diverse bedrijven weet ik wat werkt.

ik ben Marit

En ik weet ook hoe je dat er tegelijkertijd goed uit kan laten zien! Veel standaard website templates zien er mooi uit, maar zijn niet geoptimaliseerd om klanten binnen te halen én ze zijn niet makkelijk aan te passen. Dat kan veel beter! Ik ben er helemaal klaar voor om jou te verlossen van al die website struggles.

Lees meer over mij

Showit migratie- & customization service

01

Ik pas het template aan aan jouw huisstijl en kleuren

Je website kan met een paar dagen al live

Heb jij een template op het oog en wil je overstappen van een ander platform naar Showit?  Dan ben ik er voor je om je op weg te helpen! Ik maak alles helemaal voor je in orde, zet alle content van je oude website over en daarna kun je dan gewoon weer lekker zelf bouwen als je dat wilt. You're in control!

DOE MIJ DIE SERVICE MAAR!

Perfect voor als je niet de tijd hebt om Showit te leren en je een beetje overweldigd wordt door alle opties. Ik kan het allemaal voor je regelen! Laat de stress lekker los, want I GOT YOUR BACK! :)

BEKIJK DE TEMPLATES

Ik voeg al jouw eigen afbeeldingen en teksten van je oude website toe aan het thema volgens het design

Gratis toegang tot de Online Showit Cursus zodat jij na het opstarten zelf je website kunt aanpassen

Ik koppel je domein, je blog, je Instagram, je contactformulieren en social media. Dan heb ik het moeilijkste vast voor je gedaan ;)

KOSTEN: €50,- per uur (ex Btw)

Andries Marion

BEKIJK DE WEBSITE

Ik ben super blij met het resultaat. De website is echt een pareltje! Dit was precies wat ik in gedachten had. De professionele uitstraling, de toegankelijkheid, een nieuwe huisstijl en branding. Ik wil je heel erg bedanken voor je geduld, je duidelijke en concrete uitleg, je hulp, je tips en ideeën… De samenwerking was gewoonweg in 1 woord: top! Twijfel je om een webdesigner in te schakelen dan raad ik echt aan om voor Marit te kiezen. 

SHOP HET TEMPLATE

Marlot Bakker

BEKIJK DE WEBSITE

Door de blogs van Marit over Showit was ik snel om; ik stapje over van Wordpress naar Showit en oh… wat werkt dat fijn!
Ik heb binnen slechts twee (!) weken een website kunnen neerzetten waar ik enorm trots op ben. Mijn nieuwe website past veel beter bij mij als fotograaf, kan ik snel en makkelijk aanpassen en is super gebruiksvriendelijk voor mijn bezoekers. Echt enorm blij mee!!

SHOP HET TEMPLATE

Fotolina

BEKIJK DE WEBSITE

"Met mijn perfectionisme weet ik heel goed wat ik wil en dat was en is vooral niet standaard. Gelukkig is Marit niet standaard. Met een volledig custom made website heb ik nu eindelijk de website die ik altijd wou hebben.
Als ik een vraag had kreeg ik altijd snel en een uitgebreid antwoord terug. Voor een eventuele uitbreiding van mijn website weet ik naar wie ik toe ga…. ;-)Een aanrader!"

Fems Fotografie

BEKIJK DE WEBSITE

"Voor een digibeet als ik was dit een ontzettende uitdaging en ik had het dan ook niet zonder haar gekund. Zo behulpzaam, bekwaam en geduldig als Marit voor mij is geweest, is zo fijn! Elke e-mail werd snel beantwoord en op alles kwam een oplossing. En het belangrijkste; ik ben mega blij met haar product en het eindresultaat."

SHOP HET TEMPLATE

Jikke Patist

BEKIJK DE WEBSITE

"Oh Marit, ik ben echt pas 3 seconden zelf bezig en I LOVE IT!  Echt wauw Marit, helemaal blij mee! Zo overzichtelijk en fijn kijkend 😍💃🏼 "

SHOP HET TEMPLATE

Danielle - Photodreamz

BEKIJK DE WEBSITE

"Marit heeft mij super goed geholpen om deze website snel te realiseren en dat heeft mij veel tijd bespaard. Ik heb mijn wensen en huisstijl doorgegeven en Marit is daarmee aan de slag gegaan. Ze had een goede planning en de communicatie was heel fijn en snel. Ideeën die in mijn hoofd zaten, wist zij mooi uit te werken. Ik ben ontzettend blij met de goede hulp van Marit met als resultaat een prachtige website!"

SHOP HET TEMPLATE

Maria Maaike

BEKIJK DE WEBSITE

"Door Marit haar harde werken, snelle communicatie en goede hulp staat mijn website online, nog geen maand later! Wat ik fijn vond is dat Marit alles visueel voor mij maakte. Als ik een vraag had liet zij mij d.m.v. foto’s en filmpjes zien waar ik moest zijn. Ik kan nu zelf alles aanpassen! Ik kan Marit en haar Showit templates aan iedereen aanraden!"

SHOP HET TEMPLATE

Alina Nieman

BEKIJK DE WEBSITE

"Marit heeft me ontzettend goed, duidelijk en snel geholpen! Kom op een nieuwe website in 1 week? En dan ziet die er ook nog eens perfect uit! Iets wat aan alle kanten laat zien ja dit is wie ik ben!
Ze heeft mij nieuwe dingen verteld waar ik nu lekker mee aan de slag kan! Een aanrader vanuit heel mijn hart!"

SHOP HET TEMPLATE

Showit SOS: Hulp per uur

02

Ik kan je helpen met je design, nieuwe pagina's, je koppelingen, je teksten, wat je maar wilt!

Hulp online (via een Zoom call) of als je liever face to face werkt, kun je hier langskomen op kantoor (in Alkmaar)

Stel al je vragen die je hebt over je website

Zijn het slechts kleine dingen waar je tegenaan loopt en wil je dat ik even mee kijk? Of is het 2 uur 's nachts en moet je je beheersen om je laptop niet uit het raam te gooien omdat het gewoon NIET lukt? Geen probleem, dat doe ik graag! Je kan mij ook gewoon een uurtje inhuren voor een online call, of je komt langs op mijn kantoor. Dan kijken we samen wat ik voor je kan doen!

BOEK EEN SOS-SESSIE!

KOSTEN: €50 per uur (vanaf 1 uur, ex btw)

Branding

03

Brandboard (shapes, lettertypes, stijlelementen) en kleurenpalet

Heb je Pinterest borden vol met logo's die je mooi vindt, kleurenschema's die je aanspreken, maar ben je nog steeds niet blij met je eigen branding? Daar moeten we dan heel snel wat aan doen. Het liefst vóór jij aan je nieuwe website begint, zodat je het thema meteen naar je nieuwe stijl kunt aanpassen.

Ik bied verschillende diensten aan om jouw branding naar een hoger niveau te tillen.

IK HEB HULP NODIG MET MIJN BRANDING

Zo ben je er echt zeker van dat jouw website er top uit ziet en helemaal past bij jouw bedrijf!

Brandfotoshoot voor je sociale media en 'about me' page

Website & marketing coaching

04

Of je nu Showit, WordPress, Wix of een ander platform gebruikt, dat maakt niet uit!

Krijg persoonlijke tips over welke marketingstrategieën voor jou geschikt zijn en welke verbeteringen jij kan doorvoeren op je website.

Stel al je vragen die je hebt over je website of marketing

Wil je een stap verder zetten met je website en je bedrijf wat groter maken, maar weet je niet hoe te beginnen? Of heb je van die collega-ondernemer gehoord dat e-mail marketing the way to go is maar heb je geen idee of dat nuttig is voor jouw bedrijf? Laten we sparren!
Ik help je graag met je online strategie!

meer informatie

KOSTEN: €250 ex btw

vragen?

heb je vragen of twijfels? STUUR ME GEWOON EEN BERICHTJE!

De quickscan

Direct tips ontvangen voor jouw website?

Heb jij al een website en wil je graag wat tips ontvangen? Bestel dan een Quickscan. Jij koopt de scan voor slechts €25,-, en dan krijg je een mailtje van mij met informatie om je website op te sturen. Daarna krijg je binnen 5 werkdagen een video terug vol met tips en tricks om jouw website nóg beter te maken!

bestel de quickscan

Let's Update!

Ontvang tips, kortingen en nieuwtjes

Af en toe een gezellig mailtje van mij met nuttige informatie, nieuwtjes over kortingen en lanceringen en als eerste op de hoogte zijn? Wordt lid van de nieuwsbrief!

MELD JE GRATIS AAN!

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY