Een webshop bij Showit? Dit zijn de mogelijkheden!

Ben jij een ondernemer die e-books wil aanbieden? Misschien zelfs wel online programma’s? Of heb je offline producten die je naar de brievenbus van zoveel mogelijk klanten wilt sturen? Dan is een online webshop een heel mooi begin, en daar heb je geen ingewikkelde webshops of WooCommerce websites voor nodig. Dat kan gewoon met Showit!

Wat is Showit?

Showit is een drag & drop website builder die je voor van alles kunt gebruiken. Je werkt zonder code, met of zonder prachtig template om mee te beginnen en binnen een paar uur kun je al van start. Showit heeft geen geintegreerde webshop opties, maar gelukkig zijn daar third-party apps voor.

Je hebt een aantal keuzes als je een webshop wilt runnen met Showit.

Plug & Pay

De software van Plug & Pay is perfect als jij online producten verkoopt. Je kunt hier producten aanmaken, check-outs vormgeven, werken met kassakoopjes of kortingsacties, en nog veel meer. Alles is er bij Plug & Pay op gericht om zoveel mogelijk sales binnen te halen. De check-out pagina’s zijn dan ook echt op en top geoptimaliseerd volgens alle marketing principes, én er zijn allerlei integraties mogelijk met bijvoorbeeld Active Campaign.

Klanten kunnen betalen met onder andere iDeal, bancontact en creditcards. Ook kun je termijnbetalingen regelen.

Hoe voeg je Plug & Pay toe aan je Showit website?

Bij Showit maak je je verkoop pagina van je product. Het enige wat je hoeft te doen is je koop-button linken naar de speciale link van je Plug & Pay check-out pagina. Easy peasy! 🍋

De kosten van Plug & Pay

Je kunt de software van Plug & Pay gebruiken vanaf €9 per maand. Dan kun je werken met maximaal 3 producten Wil je iets meer? Dan wordt Plug & Pay een wat grotere investering. Voor €49 per maand kun je met onbeperkte producten aan de slag.

Shopify

Shopify is inmiddels bijna net zo bekend als WordPress. Er zijn veel grote webshops die volledig op Shopify draaien, en terecht, want het is een heel groot en uitgebreid systeem. Maar gelukkig kun je het ook flink vereenvoudigen als je dat wilt! Bij Shopify kun je met offline en online producten werken, wat het ideaal maakt voor bijna elke soort ondernemer.

Sinds kort heeft Shopify zijn eigen payment provider, Shopify Payments. Dat maakt het makkelijk om iDeal, bancontact en creditcard betalingen mogelijk te maken.

Hoe voeg je Shopify toe aan je website?

Bij Shopify en Showit heb je meerdere keuzes. Je kunt product pagina’s aanmaken in je Shopify account en je bezoekers vanaf je website daar naartoe leiden. Dan heb je wat meer technische opties, maar je bent wel de branding van je eigen website kwijt.

Je kunt ook buy-buttons maken op je Showit salespage, en deze dan linken naar een Shopify checkout. Je kunt kiezen of je de check-out in een pop-up wilt laten openen, of op een geheel nieuwe pagina. Met een pop-up hoeven mensen nooit je website te verlaten!

Het voordeel van Shopify is dat het vrij goedkoop is en makkelijk werkt, maar de check-out is bij lange na niet zo goed geoptimaliseerd als bij Plug & Pay.

Lees hier meer over hoe je Shopify koppelt aan je Showit website.

De kosten van Shopify

Shopify biedt 3 standaard pakketten aan, maar stiekem is er nog een goedkoper pakket. Met Shopify Starter kun je al vanaf €5 per maand aan de slag, en voor de meeste Showit gebruikers is dit voldoende. Hiermee kun je buy-buttons maken en simpele salespages. Je levert daarnaast nog een klein percentage van elke transactie in aan Shopify.

De webshop opties van Showit

Dit zijn op dit moment de beste opties voor jou als ondernemer om een shop te starten met Showit. Beiden werken super makkelijk, en zijn ideaal om je online Showit webshop mee te runnen.

Er is genoeg nieuwe shop software in de maak voor ondernemers die online willen verkopen, dus ik blijf dit artikel updaten als er nieuwere opties zijn!

Wil jij een webshop bij je Showit website, en heb je wat hulp nodig? Stuur me dan een berichtje, dan gaan we samen aan de slag om jouw webshop te laten knallen!

Comments +

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

download gratis de seo checklist

Meteen even lekker afvinken, zodat je de basis van je SEO op orde hebt en je vindbaar bent op Google±

DOWNLOAD NOW