Showit, Websites

Showit prijzen – Wat zijn de kosten van Showit?

april 13, 2022

Ik ben Marit.
Ik help vrouwelijke ondernemers met het maken en zelf bijhouden van een kick-ass website!
TOp categories
Alles over de fijnste websitebuilder die er bestaat
Alle nieuwtjes omtrent de Instagram updates en meer!
Download mijn gratis e-book
Gimme that

Als je overweegt om Showit te gaan gebruiken om je website in te ontwerpen en te bouwen wil je natuurlijk meer weten over wat je kwijt zult zijn per maand. Showit is niet de goedkoopste websitebuilder, maar je krijgt er héél erg veel voor terug wat Showit absoluut iedere cent waard maakt.

Wat is inbegrepen bij een abonnement bij Showit?

Showit biedt meer services dan welke andere websitebuilder ik ook geprobeerd heb. Dat maakt het werken met Showit een hele prettige ervaring, ook als je geen enkele ervaring hebt met websites ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Hosting

De meeste websitebuilders, zoals WordPress willen dat je je eigen website hosting regelt. Je hosting gaat over het stukje internet wat je huurt om jouw website op live te zetten. Dat stukje internet moet ergens op een server opgeslagen worden, en die server staat weer ergens op de wereld. Als je dat zelf moet regelen, neem je bijvoorbeeld een abonnement bij een hostingpartij als Hostnet. Je installeert dan WordPress op je eigen server, en gaat daar aan de slag.

Welke webhosting je kiest is best belangrijk, want dat bepaalt deels de snelheid van je website. Bij slechte hosting partijen kan je website ook vaak storing hebben, en dus offline zijn. Zo’n keuze is dus best bepalend voor jouw website.

Dat kan best lastig zijn als je geen kaas gegeten hebt van websites bouwen!

Bij Showit vonden ze dat dat makkelijker kon. Showit neemt namelijk zelf jouw webhosting voor hun rekening. Je website is altijd snel, altijd online, en het mooiste: mocht er onverhoops wél iets mis gaan, word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Showit kan je namelijk met alles helpen!

Support

Bij Showit krijg je ook een clubje hele fijne mensen om je support aan te bieden als je dingen niet snapt, of als dingen mis gaan.

Je kunt altijd een chat openen en je vraag stellen. Vanwege het tijdsverschil met Amerika moet je soms even wachten, maar je krijgt altijd dezelfde dag nog een antwoord. Oh, en ze communiceren met GIFjes. Dan ben ik direct fan.

De websitebuilder

Uiteraard, krijg je het ‘programma’ Showit 5, ook bij je abonnement. Hier is het allemaal om te doen, natuurlijk! Hiermee bouw en ontwerp je je gehele website.

Wat is NIET inbegrepen bij een Showit abonnement?

Je moet bij Showit wel zelf je domeinnaam regelen. Dat is de URL van je website. Deze kun je dan later aan je website koppelen. Kom je daar zelf niet uit, maak dan gebruik van mijn domein service, dan doe ik het voor je!

Wil je graag met een Showit template werken uit mijn (of een andere) shop? Dan zijn deze kosten ook niet inbegrepen.

De kosten van Showit

Showit werkt met 3 verschillende pakketten met verschillende prijzen waar je uit kunt kiezen.

Het Showit basis pakket

Het eerste pakket is geschikt voor iedereen die geen blog nodig heeft. Dit is het goedkoopste van de verschillende tarieven, en dus ook het simpelste pakket. Je kunt hiermee beginnen, en later upgraden als je dat wilt.

Prijs: €17,50 per maand

Showit + basis blog

Wil je wel graag een blog bij je website, of heb je al een blog en wil je deze naar Showit migreren? Kies dan voor het middelste Showit pakket. Je kunt hierbij ook gebruik maken van de SEO plug-in van WordPress, de Yoast plug-in.

Prijs: €22 per maand

Showit + advanced blog

Dit pakket is voor vrijwel niemand nodig. Dit pakket is enkel geschikt voor developers die zelf hun website willen aanpassen met code, en andere grote aanpassingen willen gaan maken.

Prijs: €31 per maand

Conclusie

Showit is niet de meest goedkope website builder, maar in mijn ogen wel de beste. Prachtige designs, oneindige mogelijkheden, goede SEO opties, en goede én gezellige support. Wat wil je nog meer?!

Wil je Showit nou eerste even gratis uitproberen, dan kan dat natuurlijk ook. Maak hier een gratis account aan bij ‘create account’ en probeer Showit 14 dagen gratis!

Add a comment
+ show Comments
- Hide Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Browse By Category

Showit

Webdesign

Marketing & instagram

SEO

benieuwd of Showit bij jou past?

Doe de Showit Quiz!

Showit is een builder die bij heel veel ondernemers past, maar ik snap dat je het wel zeker wilt weten voor je een template overweegt. Ontdek of Showit een goede match is voor jou! Ik beloof je, je krijgt eerlijk antwoord ;)

DOE DE QUIZ!

de studio

Website laten maken

Wil jij een website die er mooi uit ziet, goed werkt én die je zelf kunt bijhouden zonder moeilijke codes of editors? Studio MHilarius biedt precies dat waar jij naar op zoek bent. Jij kunt gemiddeld binnen 2 weken live!

MEER INFO
meer leren

Webdesign Academy

Na deze cursus weet jij ALLES over webdesign, typografie, hoe je met je website opvalt tussen al die andere fotografen en en hoe je online klanten aantrekt!

MEER INFO

Ben je benieuwd hoe de templates er bij anderen uit zien? Bekijk de showcase

de showit templates

Pas het template binnen 10 minuten aan naar je eigen stijl!

FREEBIE

Tips en tricks die jij direct kunt toepassen om meer ideale klanten binnen te halen.

FREEBIE

Zorg dat jij alle items op de checklist kan afvinken! 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang gratis tips over je website, marketing en nog veel meer als je lid wordt van de nieuwsbrief! 

Uiteraard kun je je op ieder moment weer afmelden (maar dat wil je vast niet ;))

Schrijf je direct in, helemaal gratis!