Showit, Websites

Waarom Showit de beste keuze is voor jouw fotografie website

februari 18, 2022

Ik ben Marit.
Ik help vrouwelijke ondernemers met het maken en zelf bijhouden van een kick-ass website!
TOp categories
Alles over de fijnste websitebuilder die er bestaat
Alle nieuwtjes omtrent de Instagram updates en meer!
Download mijn gratis e-book
Gimme that

Als fotograaf wil je natuurlijk graag een mooie portfolio website waarop klanten jouw werk en prijzen kunnen bekijken. In mijn 10 jaar als fotograaf én designer heb ik vrijwel elk platform uitgeprobeerd – maar Showit overtreft alle andere platformen zonder twijfel. Mijn huidige fotografie website heb ik met heel veel plezier gemaakt in Showit. Ik vertel je heel graag waarom Showit jouw leven als fotograaf een stuk makkelijker kan maken.

Showit werkt visueel, net als Canva

Als fotograaf ben jij natuurlijk visueel ingesteld. Je ziet plaatjes voor je, en je weet wat je wilt. Dat is ideaal als je een website wilt maken, maar minder ideaal als je vervolgens geen idee hebt hoe je dat beeld dat je in je hoofd hebt ook daadwerkelijk kunt creeeren.

Bij Showit is dat geen probleem, want het werkt namelijk net zoals Canva. Alles is drag & drop, en je ziet direct live wat er gebeurt. Je sleept elementen naar waar je ze wilt hebben en alles wordt automatisch opgeslagen. Er komt geen code aan te pas!

Showit heeft oneindige mogelijkheden

Wil je teksten op z’n kop of scheef? Afbeeldingen in- en uit laten vliegen? Honderd pagina’s aanmaken? Alles kan!

Nu raad ik je niet direct aan om een van deze dingen ook daadwerkelijk te doen, maar het kán. Showit heeft oneindige visuele mogelijkheden, allemaal binnen handbereik. Waar bij WordPress nog al eens alles verschuift als je een blokje aan de kant wilt zetten, hoef je je daar bij Showit geen zorgen om te maken.

Je kunt makkelijk zaken als je prijzen aanpassen

Als je je pakketten een beetje aanpast of je prijzen verhoogd, wil je dat natuurlijk snel kunnen doorvoeren op je website. Je zit er niet op te wachten eerst je webbouwer te contacten, te wachten op een reactie, door te geven wat er anders moet, te wachten op een reactie, het te checken, etc etc. Je wilt dat gewoon zelf kunnen doen!

Bij Showit is het aanpassen van je prijzen echt appeltje eitje. Andere aanpassingen maken trouwens ook. Binnen 1 minuut kun je klaar zijn en staat jouw update live.

Sterke SEO opties die makkelijk te beheren zijn

Showit heeft prima SEO functionaliteiten, die jij ook kunt beheren. Je hebt er geen plug-ins voor nodig of speciale kennis van zaken. Alle SEO functies zijn toegankelijk en maken het makkelijk om jouw SEO in orde te maken.

Let natuurlijk wel op het op de juiste manier importeren van al je foto’s. Zeker als fotograaf is het belangrijk dat je hier bewust mee om gaat, om je laadtijd en SEO score zo optimaal mogelijk te houden. In mijn SEO-checklist help ik je hiermee.

Talloze prachtige ready-to-go templates

Een topfotograaf, maar een iets minder goede designer? Don’t worry, want Showit heeft fantastische templates die jij kunt gebruiken om je website mee te bouwen.

Ik bied allerlei Showit website templates aan die volledig geoptimaliseerd zijn voor fotografen. Ik weet immers als geen ander hoe een fotografie website eruit moet zien 😉 Je kunt zo’n template gebruiken op allerlei manieren.

Ben je blij met de look van het template? Pas dan enkel de teksten en foto’s aan, en je bent ready to go!

Wil je toch wat aanpassingen maken en je website echt een unieke look geven? Dan kun je er zelf mee aan de slag gaan en het template als basis gebruiken voor de rest van je website. Alles is mogelijk!

Bij mijn Showit templates ontvang je ook een stappenplan, een gratis SEO checklist én een gratis Showit cursus. Succes verzekerd!

Toch hulp nodig?

Kom je toch tijd tekort, duizelt het je een beetje of loop je ergens vast? Dan help ik je heel graag! Ik bied allerlei services aan om jou te helpen. Een snelle call, een all-in website, een paar kleine aanpassingen, van alles is mogelijk! Je kunt me altijd mailen op info@studiomhilarius.nl of stuur me een DM op @studio.mhilarius.

Add a comment
+ show Comments
- Hide Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Browse By Category

Showit

Webdesign

Marketing & instagram

SEO

benieuwd of Showit bij jou past?

Doe de Showit Quiz!

Showit is een builder die bij heel veel ondernemers past, maar ik snap dat je het wel zeker wilt weten voor je een template overweegt. Ontdek of Showit een goede match is voor jou! Ik beloof je, je krijgt eerlijk antwoord ;)

DOE DE QUIZ!

de studio

Website laten maken

Wil jij een website die er mooi uit ziet, goed werkt én die je zelf kunt bijhouden zonder moeilijke codes of editors? Studio MHilarius biedt precies dat waar jij naar op zoek bent. Jij kunt gemiddeld binnen 2 weken live!

MEER INFO
meer leren

Webdesign Academy

Na deze cursus weet jij ALLES over webdesign, typografie, hoe je met je website opvalt tussen al die andere fotografen en en hoe je online klanten aantrekt!

MEER INFO

Ben je benieuwd hoe de templates er bij anderen uit zien? Bekijk de showcase

de showit templates

Pas het template binnen 10 minuten aan naar je eigen stijl!

FREEBIE

Tips en tricks die jij direct kunt toepassen om meer ideale klanten binnen te halen.

FREEBIE

Zorg dat jij alle items op de checklist kan afvinken! 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang gratis tips over je website, marketing en nog veel meer als je lid wordt van de nieuwsbrief! 

Uiteraard kun je je op ieder moment weer afmelden (maar dat wil je vast niet ;))

Schrijf je direct in, helemaal gratis!