Samenwerking met WordPress

Showit werkt samen met het blogsysteem van WordPress. Als je al wat meer research hebt gedaan voor het maken van een website heb je vast al eens van WordPress gehoord. WordPress is een ideaal blogsysteem, maar een iets minder ideaal design systeem. Showit heeft daarom het beste van 2 werelden gecombineerd. De sterke blog en SEO tool van WordPress, en hun eigen design systeem. 

Deze combinatie is zo succesvol dat steeds meer ondernemers overstappen van allerlei websystemen naar Showit.

zo simpel is het!

Voordelen van Showit

Bij Showit maak je je website door middel van drag & drop. En dan écht drag & drop. Je kunt elk willekeurig element slepen naar waar je maar wilt. Dat geeft je 100% creatieve vrijheid, zonder tussenkomst van een webdeveloper of frustratie!

Super makkelijk te gebruiken - ook zonder webdesign of code kennis

Bij Showit kun je gemakkelijk je SEO zelf doen, en er ook voor zorgen dat je mobiele versie er net zo goed uit ziet als je desktop versie. Als je een abonnement met blog hebt kun je zelfs gebruik maken van de Yoast SEO plug-in voor je blog.

SEO en mobiel vriendelijk

Je bent niet de enige die nachtmerries krijgt van FTP-servers en dat soort ellende. Je hoeft je bij Showit niet druk te maken om hosting, die krijg je er namelijk gewoon bij!

Hosting is inclusief

Showit heeft de beste support ever! Als er iets aan de hand is weten ze het altijd voor je op te lossen met snelle communicatie, en GIFjes. En GIFjes zijn fantastisch.

Fantastische support

Wat kost Showit?

Showit biedt verschillende abonnementen. De meeste gebruikers maken gebruik van het Showit basic abonnement, of het blog abonnement.

Showit basic: €16,70 per maand
Showit + blog: €21 per maand

studio mhilarius

Showit Kennisbank

Websites moeten er niet alleen goed uit zien, maar ook klanten binnen halen.

Gelukkig is het mogelijk dat een website allebei doet. Bij Studio MHilarius bouw ik website templates die aan alle design principes voldoen, én er kick-ass uit zien. Die websites bouw ik voor jou, of mét jou. Bij beide opties geldt: jij hebt de controle!

zo kan ik jou helpen:

here's the deal:

Showit website templates

01.

Met een Showit template heb jij direct een kant-en-klare professionele website, die je alleen nog maar hoeft aan te passen naar jouw eigen stijl. Je kunt binnen 1 dag lanceren!

bekijk templates

02.

Hulp bij overstappen naar Showit

Ben jij helemaal klaar voor een Showit website, maar heb je géén idee waar je moet beginnen? Dan kan ik je bijstaan van begin tot eind, óf zelfs alles uit handen nemen.

LEES MEER

03.

Advies en coaching

Heb je behoefte aan persoonlijke feedback op je website? Heb je geen idee hoe je meer klanten aan moet trekken? Loop je volledig vast met je marketing? I'm here for you!

MEER INFO

Ben je benieuwd hoe de templates er bij anderen uit zien? Bekijk de showcase

de showit templates

Pas het template binnen 10 minuten aan naar je eigen stijl!

dus...

Ben jij er klaar voor
om je oude
website
jaloers
te gaan maken?

KIES JOUW TEMPLATE