Design, Marketing & instagram, Websites

5 signalen die zeggen dat het tijd is voor een nieuwe website

december 31, 2020

Ik ben Marit.
Ik help vrouwelijke ondernemers met het maken en zelf bijhouden van een kick-ass website!
TOp categories
Alles over de fijnste websitebuilder die er bestaat
Alle nieuwtjes omtrent de Instagram updates en meer!
Download mijn gratis e-book
Gimme that

Je bent lekker bezig, je onderneming loopt en je hebt echt het gevoel dat je helemaal klaar bent voor méér. Hoe weet je nou of dit het moment is om op je website te focussen?

Er zijn 5 tekenen die jou heel duidelijk maken dat nú de tijd is om jouw website een redesign te geven.

Je website brengt niet genoeg klanten

Een goede website werkt voor jou. Die spreekt jouw ideale klanten aan en haalt ze binnen. Als je contactformulier op je website haast nooit wordt ingevuld moeten de alarmbellen gaan rinkelen. Dan klopt er iets niet!

Je hebt al jaren niets (of weinig) aan je website gedaan

Marketing en design ontwikkelt zich snel, en dat geldt ook voor alle trends rondom webdesign. De website die jij 5 jaar geleden hebt gemaakt, die is misschien al niet meer zo modern als hij toen was.. Je eigen stijl is waarschijnlijk ook veranderd in de tussentijd, dus de looks en huisstijl verdienen sowieso op z’n minst een update.

Je website werkt mobiel niet goed

Minstens de helft van jouw bezoekers bezoekt je website op mobiel of iPad. Als jij een website hebt die niet mobile friendly is, dan mis je dus DE HELFT van je potentiële klanten, simpelweg omdat ze bij je website al afhaken. Super zonde!

Je website zit vol foutjes en werkt niet goed

Hoe langer je weg kijkt, hoe erger het wordt. De helft van je linkjes gaat nergens meer heen, je website is traag, blokken verschuiven spontaan en als het tegenzit laden bepaalde elementen helemaal niet meer.

Als je je website niet genoeg aandacht geeft is het wachten op errors en kleine foutjes. Tijd voor een grote schoonmaak en update dus! En als de fouten zich echt opstapelen en de puinhoop te groot wordt, is het misschien tijd voor een volledig nieuwe start.

Je bent niet blij met je website

Last but not least, als je niet meer trots bent op je website is het natuurlijk tijd om hier iets aan te doen. Je website moet een online weergave zijn van jou en je bedrijf waar je mensen vol trots naartoe leidt! Als je je nu soms een beetje schaamt als mensen op je website kijken, of ze zelfs afscheept met een smoesje (ja nee die is nog niet af..) dan is het loud and clear: Je hebt een nieuwe website nodig!

Bonus: Anderen vertellen je dat je nu toch echt eens iets aan je website moet doen

Dit signaal zal bijna niemand ontgaan. Als zelfs collega’s of klanten je attenderen op je website, die toch echt een make-over nodig heeft.. Dan ben je eigenlijk al te laat, haha. Maar goed, niet te laat om er ALSNOG iets aan te doen!

Aan de slag!

Als jij nu denkt ‘Yup.. Ik moet toch echt aan de slag’, dan kan ik niets anders dan je aanmoedigen! Nog beter: ik kan je helpen!

Je kunt bij mij een Quickscan aanvragen waarbij ik je direct een aantal tips geef die jouw website beter kunnen maken. In een persoonlijke video bekijk ik jouw gehele website en geef ik je deskundig advies.

Helemaal vrijblijvend! Dus als jij direct aan de slag wilt maar niet goed weet wat te doen, is dit de perfecte eerste stap 😉

Add a comment
+ show Comments
- Hide Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Browse By Category

Showit

Webdesign

Marketing & instagram

SEO

benieuwd of Showit bij jou past?

Doe de Showit Quiz!

Showit is een builder die bij heel veel ondernemers past, maar ik snap dat je het wel zeker wilt weten voor je een template overweegt. Ontdek of Showit een goede match is voor jou! Ik beloof je, je krijgt eerlijk antwoord ;)

DOE DE QUIZ!

de studio

Website laten maken

Wil jij een website die er mooi uit ziet, goed werkt én die je zelf kunt bijhouden zonder moeilijke codes of editors? Studio MHilarius biedt precies dat waar jij naar op zoek bent. Jij kunt gemiddeld binnen 2 weken live!

MEER INFO
meer leren

Webdesign Academy

Na deze cursus weet jij ALLES over webdesign, typografie, hoe je met je website opvalt tussen al die andere fotografen en en hoe je online klanten aantrekt!

MEER INFO

Ben je benieuwd hoe de templates er bij anderen uit zien? Bekijk de showcase

de showit templates

Pas het template binnen 10 minuten aan naar je eigen stijl!

FREEBIE

Tips en tricks die jij direct kunt toepassen om meer ideale klanten binnen te halen.

FREEBIE

Zorg dat jij alle items op de checklist kan afvinken! 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang gratis tips over je website, marketing en nog veel meer als je lid wordt van de nieuwsbrief! 

Uiteraard kun je je op ieder moment weer afmelden (maar dat wil je vast niet ;))

Schrijf je direct in, helemaal gratis!