jouw website verbeteren? download gratis het e-book: 30 geniale webdesign tips! download gratis >

5 signalen die zeggen dat het tijd is voor een nieuwe website

december 31, 2020

Je bent lekker bezig, je onderneming loopt en je hebt echt het gevoel dat je helemaal klaar bent voor méér. Hoe weet je nou of dit het moment is om op je website te focussen?

Er zijn 5 tekenen die jou heel duidelijk maken dat nú de tijd is om jouw website een redesign te geven.

Je website brengt niet genoeg klanten

Een goede website werkt voor jou. Die spreekt jouw ideale klanten aan en haalt ze binnen. Als je contactformulier op je website haast nooit wordt ingevuld moeten de alarmbellen gaan rinkelen. Dan klopt er iets niet!

Je hebt al jaren niets (of weinig) aan je website gedaan

Marketing en design ontwikkelt zich snel, en dat geldt ook voor alle trends rondom webdesign. De website die jij 5 jaar geleden hebt gemaakt, die is misschien al niet meer zo modern als hij toen was.. Je eigen stijl is waarschijnlijk ook veranderd in de tussentijd, dus de looks en huisstijl verdienen sowieso op z’n minst een update.

Je website werkt mobiel niet goed

Minstens de helft van jouw bezoekers bezoekt je website op mobiel of iPad. Als jij een website hebt die niet mobile friendly is, dan mis je dus DE HELFT van je potentiële klanten, simpelweg omdat ze bij je website al afhaken. Super zonde!

Je website zit vol foutjes en werkt niet goed

Hoe langer je weg kijkt, hoe erger het wordt. De helft van je linkjes gaat nergens meer heen, je website is traag, blokken verschuiven spontaan en als het tegenzit laden bepaalde elementen helemaal niet meer.

Als je je website niet genoeg aandacht geeft is het wachten op errors en kleine foutjes. Tijd voor een grote schoonmaak en update dus! En als de fouten zich echt opstapelen en de puinhoop te groot wordt, is het misschien tijd voor een volledig nieuwe start.

Je bent niet blij met je website

Last but not least, als je niet meer trots bent op je website is het natuurlijk tijd om hier iets aan te doen. Je website moet een online weergave zijn van jou en je bedrijf waar je mensen vol trots naartoe leidt! Als je je nu soms een beetje schaamt als mensen op je website kijken, of ze zelfs afscheept met een smoesje (ja nee die is nog niet af..) dan is het loud and clear: Je hebt een nieuwe website nodig!

Bonus: Anderen vertellen je dat je nu toch echt eens iets aan je website moet doen

Dit signaal zal bijna niemand ontgaan. Als zelfs collega’s of klanten je attenderen op je website, die toch echt een make-over nodig heeft.. Dan ben je eigenlijk al te laat, haha. Maar goed, niet te laat om er ALSNOG iets aan te doen!

Aan de slag!

Als jij nu denkt ‘Yup.. Ik moet toch echt aan de slag’, dan kan ik niets anders dan je aanmoedigen! Nog beter: ik kan je helpen!

Je kunt bij mij een Quickscan aanvragen waarbij ik je direct een aantal tips geef die jouw website beter kunnen maken. In een persoonlijke video bekijk ik jouw gehele website en geef ik je deskundig advies.

Helemaal vrijblijvend! Dus als jij direct aan de slag wilt maar niet goed weet wat te doen, is dit de perfecte eerste stap 😉

MARIT Hilarius

Ik ben Marit, de persoon achter Studio MHilarius. Ik ontwerp en bouw Showit websites voor vrouwelijke ondernemers. Heb jij hulp nodig? Stuur me een berichtje!

meer weten over mij?

Heb je deze blogposts al gelezen?

terug naar het overzicht

Kea template

comsing soon

Kea is een pastelzacht thema met ronde vormen. Er is meer dan genoeg ruimte voor workshops, coachingsdiensten, blogs en veel meer! Een ideaal thema voor de ondernemer die wil kunnen groeien.

COMING SOON

THEMA VOOR BLOGGERS, COACHES, EDUCATORS, CREATIVES EN FOTOGRAFEN

Naxos template

new in
  de shop

Naxos is een warm, romantisch thema voorzien van alle functies! Met een blog, shop en uitgebreid portfolio kun je er alle kanten mee op. Het thema is volledig geoptimaliseerd volgens alle designprincipes. 

HAVE A LOOK!

THEMA VOOR BLOGGERS, WEBSHOPS, CREATIVES EN FOTOGRAFEN

Santo Beach template

Santo Beach is een elegant, vrouwelijk thema waarbij alle aandacht naar jouw werk gaat. Er is veel ruimte voor je prachtige foto's en eigen signature. Het thema is volledig geoptimaliseerd volgens alle designprincipes. 

BEKIJK SANTO BEACH

THEMA VOOR BLOGGERS, CREATIVES EN FOTOGRAFEN

Kefalonia template

Kefalonia is een wat stoerder en eenvoudig thema. De handgeschreven details geven het een persoonlijke touch. Ideaal voor ondernemers die snel live willen gaan! Het thema is volledig geoptimaliseerd volgens alle designprincipes. 

TRY IT OUT!

THEMA VOOR BLOGGERS, CREATIVES EN FOTOGRAFEN

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

MEER INFORMATIE

De Webdesign Academy

Na een succesvolle eerste editie starten we in mei met de tweede ronde van de online cursus!

Creëer binnen 8 weken ZELF je eigen professionele website, op welk platform dan ook, die klanten oplevert en bij jou merk past.

x

6 mei 2021 begint de tweede editie van